Novemeber óta egy áloldal Ördög Nóra nevével próbál pénzt kicsikarni az emberekből.

Az egész családját belevonták

A Bors egyik olvasója írta meg a lapnak, hogy egy facebook-oldal Ördög Nóra és a családja nevével pénzt ígérget azoknak, akik válaszolnak egy kérdésre.

Számkitalálós játék

A csalók már úgy is próbálkoztak, hogy egy kép alapján kellett az embereknek egy számot kitalálni, majd azt írták a bejegyzéshez, ha sikerül eltalálniuk, akkor 200 ezer forintot küldenek a első 700 embernek, vagyis durván összesen 140 millió forintot ígérnek.

Utána üzenetet írnak

Miután a csalóknak sikerült valakit megvezetniük ráírnak, hogy a válasza helyese volt, majd arra kérik, hogy 3000 forintért meg kell osztania az élőközvetítést a Facebook-csoportjával, majd regisztrálnia kell, de ha öt percen belül nem küldik vissza az élőközvetítést és nem jelentkeznek be, akkor a jutalmak elvesznek, majd egy linket küldenek, ahol az emberek regisztrálhatnak.

A képernyőképeket a csalók üzeneteiről a Bors oldalán megtekinthetik

Sebestyén Balázs nevével is éltek vissza csalók

A LikeNews is megírta, hogy nemrégiben Sebestyén Balázs nevével is csalók éltek vissza.

Balázsék oldalán jelezték

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákoczi Feri Balázsék nevű műsoruk Facebook oldalán jelezték, hogy senki se dőljön be a csalóknak.

“Felhívjuk Mindenki figyelmét, hogy Sebestyén Balázs nevében csalók próbálják az emberek adatait megszerezni, és regisztráció után a kártyákról pénzt levenni. Senki ne dőljön be annak az oldalnak! Ne adjanak meg adatokat és ne regisztráljanak az oldalukon! Javasoljuk, hogy akitől már pénzt vontak le, az tegye meg a rendőrségi feljelentést. Természetesen mi is megtesszük a jogi lépéseket!” – írták a bejegyzésben.

Péter Szabó Szilvinek egy török banda lopta el az Instagramját

LikeNews is megírta, hogy Péter Szabó Szilvi csak a Blikknek elmondta, hogy egy török banda két hónappal ezelőtt ellopta az Instagram fiókját, ugyanazok, akik Kajdi Csabáét is. A közösségi oldal szerint most már bármikor visszakaphatja az Instagram fiókját.

Kajdi Csaba is így járt

Kajdi Csabát is hasonló támadás érte mint Péter Szabó Szilvit, neki sikerült egy magyar cég segítségével visszakapnia az ellopott profilját, ezért Szilvi is hozzájuk fordult segítségért, akik fel is vették a kapcsolatot a Facebookal, (A Facebook és az Instagram egy cég), akik azt az üzenetet küldték, hogy próbálják visszaszerezni a profilt, addig ő legyen türelemmel.

Vasvári Vivien is hasonlóan járt

Vasvári Vivinek is megpróbálták feltörni az Instagramját, ám nem jártak sikerrel. Vivi régi profilja most inaktív, de a problémát elkezdték megoldani a rendszerben és amint sikerült megoldani Vivi ott fog visszatérni.

Kiemelt kép: Ördög Nóra