Napról-napra jobban van Sas József. Folyékonyan beszél és már fel is áll a tolószékből.

Segítséggel ugyan, de már rövid ideig tud állni a márciusban kétoldali sztrókon átesett komédiás, és szinte már teljesen folyékonyan beszél.

Kevesen hisznek a csodákban, pedig sokszor éppen a szemünk előtt történnek: varázslatos módon gyógyul Sas József is. Az utóbbi napokban sokan megijedtek, hogy ismét valami komoly baja lehet a 80 éves sztárnak, aki márciusban kapott agyi infarktust. A feltételezés onnan született, hogy a korábbiakkal ellentétben az édesapjáról és az életről szóló, A nemzet ko­médiása című könyv második, no­vem­ber 9-re meg­hirdetett be­mutatóját hirtelen le­mondták, dacára an­nak, hogy másfél héttel korábban maga az író, Markos Zoltán még a nagyközönség előtt jelentett be: a nagybeteg komikus személyesen is meg fog jelenni az eseményen

A Bors az elmaradt bemutató miatt felhívta  Sas József feleségét, de a legnagyobb meglepetésre maga Sas József vette fel a telefont.  

„Köszönöm az érdeklődést, nincs semmi bajom, csupán arról van szó, hogy szerettem volna a Pozsonyi úton a kedvenc könyvesboltomban megtartani ezt a bemutatót, amire már én is elmentem volna. Valamiért így alakult, remélem, hamarosan bepótoljuk. Egy-két pillanatra már fel is tudok állni a tolószékből az ápolóm és a szeretteim segítségével, ami hatalmas haladás, ahhoz képest, ahonnan indultunk hét hónapja. A torna persze folyamatos, de egyre bizakodóbb vagyok. Hogy teljes lesz-e a javulás? A remény mindig megvan, mi mindent próbálunk érte megtenni. Még mindig a vágyam, hogy visszatérjek a színpadra – mondta a komikus.

Sas József állapotáról a LikeNews.hu is folyamatosan beszámol, a cikkeket itt, itt és itt tudod elérni.

Kiemelt kép: TV2