Köztudott, hogy Széki Attila, azaz Curtis odáig van másfél éves kisfiáért Doncsiért. A kisfiú nem csak kinézetre, de belsőleg is nagyon sokban hasonlít az édesapjára, ami a rappert hatalmas boldogsággal tölt el.

Ezt mondta neki az édesanyja

Látván Curtis és a kisfia közötti közös tulajdonságokat a rappernek az édesanyja mindig azt mondogatja, hogy „na most majd megtudod, milyen ez”. Curtis elárulta, hogy habár látja, ha imádott gyermeke valami rosszaságon töri a fejét, de ő képtelen ilyenkor a rossz zsarut játszani. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem szenved hiányt

Habár Curtis és Doncsi édesanyja már nem alkotnak egy párt, ennek ellenére a kisfiú semmiben nem szenved hiányt, ugyanis mindkettőjük számára az ő boldogsága a legfontosabb.

Nem hétvégi apuka

„Én nem vagyok hétvégi apuka! Akkor látom, amikor akarom, és aktívan részt veszek az életében. Alig várom már, hogy két és fél, három éves legyen és elkezdődjenek a közös apa-fia programok, vinném például már Újpest-meccsre. Jó lenne, ha szeretné a focit, bevallom, titkon vágyom arra, hogy annyira , mint én” – árulta el a rapper a Blikknek.

Ő fiatalon vesztette el az édesapját

Curtis kamaszkorában vesztette el édesapját, ám a mai napig emlékszik, azokra az időkre, amikor együtt néztek meccset. „Igazán akkor kerültünk közel egymáshoz, amikor beteg lett, de a focit mindig együtt néztük, ezt szeretném én is a fiammal” – mondta Curtis a lapnak.

A kisfiát jelenleg más köti le

Egyelőre úgy tűnik, hogy Doncsit inkább a motorok vonzzák és nem a labdajátékok. „enki nem motorozik a családban, de egyszerűen megőrül értük. Neki nem Bogyó és Babócát kell a YouTube-on mutatni, hanem streetfightereseket. Pedig amikor megszületett, az egyetlen dolog, amit elhatároztam, hogy nem fogom engedni motorozni. Ám Doncsi egyelőre ezt nem így gondolja” – mesélte a zenész a Blikknek. EZT IS OLVASD EL! Háremet tart Szabó Ádám? Curtis buktatta le a barátját

Ezekre akarja megtanítani

A rapper reméli, hogy ahogy a kisfia idősebb lesz eltudja neki magyarázni, hogy miért veszélyes járgány a motor, ám emellett azt is szeretné, ha tisztelettudó lenne mindig, ugyanis a sok rosszaság ellenére ő is az volt. „Irdatlan rossz gyerek voltam, de a szülőin a tanáraim mindig kiemelték, hogy milyen tisztelettudó vagyok. Nagyon fontosnak tartom, hogy megtanulja, mindenkit tisztelni kell, és hogy nem szabad hazudni. Bármennyire is nagy a baj, mindig mondja el az igazat”.

A görög nyelvet is tanulja

Doncsi édesanyja görög származású, így a kisfiú néhány szót már tud görögül is. Ezért nem meglepő ha Curtist babának szólítja a kisfia, ugyanis ez apát jelent azon a nyelven.

Legközelebb is kisfiút szeretne

A zenész nemrégiben egy magazinnak elmondta, hogyha újra apai örömök elé néz, akkor is kisfiút szeretne. “Ha egyszer még valamikor lesz gyermekem, bízom benne, hogy Doncsinak kisöcsit hoz majd a gólya”. KAPCSOLÓDÓ! Imádja az apa szerepet: már egy következő gyerekről álmodik Curtis

Komoly párkapcsolatban él

Habár Curtis kedvese, Judit Győrben játszik, kulcsot már kapott a zenész lakásához, de tervezik, hogy a jövőben rendesen összeköltöznek, de hozzátette, hogy szinte már így is együtt élnek. “..Most rá is több időm jut, amit igyekszünk a lehető legjobban kihasználni, ha tehetjük, együtt töltjük a hétvégéket, de hétköznap is jön, amikor csak tud” – mondta akkor Curtis.

Felemás érzések

A LikeNews is megírta, hogy felemás érzésekkel tekint a mögötte álló egy évre Curtis, aki alig várja, hogy a járvány elvonuljon, a korlátozások megszűnjenek és ismét színpadra állhasson.

Nagyon nehéz, szomorú időszak ez

„Nagy érvágás ez minden művésznek, zenésznek, hogy nem állhatunk színpadra. Sokszor mondják, hogy milyen sok erőt adunk a közönségnek: ez fordítva is igaz, minket is tölt, ha koncertezhetünk. Nagyon nehéz, szomorú időszak ez, de igyekszem alkalmazkodni” – mondta Curtis, aki úgy érzi sokat kapott ettől a korlátozásokkal teli időszaktól is. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Curtis – Forrás: SlágerTV