Egyre többen szólalnak fel azok, akiket Fekete Dávid autókereskedőként vert át. Horváth-Farkas Tímea állítása szerint az énekes egy olyan autót adott el neki, ami nem volt biztonságos, ezért ő várandósan karambolozott.

Ezt mondták a károsultjai

Néhány napja a Tények Pluszban szólaltak meg azok, akiket Dávid állításuk szerint megkárosított, nem kevés pénzzel, hanem százmilliókról van szó. Egy győri férfi elmondta, hogy az énekes a felesége nevére vett fel 73 millió forint hitelt, amit nem törleszt, valamint hozzátette, hogy az egykori megasztáros állítása szerint még lopott is, ugyanis eladott egy járművet, majd másnap visszalopta azt. KAPCSOLÓDÓ! Megszólalt két férfi, akiket Fekete Dávid állításuk szerint megkárosított – egyikük szerint autót is lopott a volt megasztáros

Van, aki az otthonát veszítette el

Egy másik férfi állítja, hogy az otthonát is elveszítette Fekete Dávid miatt, így 6 hónapos terhes feleségével költözni kényszerülnek. Ő pénz és autókat is bízott az énekesre, ám ő azokat mind eltüntette, mert azt nem mondta neki, hogy brutális adóssága van. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Feljelentést tettek

A két megszólalt férfi már megtette a feljelentést Fekete Dávid ellen, ám elmondásuk szerint rajtuk kívül mások is a rendőrséghez fordultak.

Totálkárosra volt törve

Most egy újabb áldozat Horváth-Farkas Tímea szólalt meg a Blikknek. A kétgyermekes családanya 2018-ban vásárolt egy autót Dávidtól, ám kiderült, hogy a jármű totálkárosra volt törve és darabokból hegesztették össze. Valamint műszakilag is annyira rossz állapotban volt, hogy Tímea emiatt karambolozott várandósan.  Egy 8. generációs dízeles Honda Civicet volt az autó, amit Tímea akart, ám csak kettő volt belőle az országban, végül Dávid kereskedése mellett döntöttek.

Egy másikat ajánlott

„Az első autóm lett volna, évekig spóroltam rá. Amikor beszéltem Dáviddal, azt mondta, ez nem felel meg az igényeinknek. Ajánlott egy másikat, amit behoz Németországból. Kiválasztottuk, az ára 1 millió 390 ezer forint volt, a felét kérte előlegnek, kifizettük. Adásvételi nem volt, azt ígérte, postán küldi” – mesélte Tímea a Blikknek.

Nagyot döbbentek

A fiatal nő és férje nagyot döbbentek, amikor szervízbe vitték az autót, ugyanis itt derült ki, hogy az autó totálkárosra volt törve. „Amikor átvettük az autót, szintén nem kaptunk róla papírt. Megint azt mondta, postán küldi. Kifizettük és hazavittük, majd egy szervizbe átnézetni. Itt olyan hírt kaptunk, ami sokkolt minket. Közölték, a kocsi darabokból van összehegesztve, más színre van fújva. Kaptunk árajánlatot, több mint egymillió forintért tudták volna rendbe hozni. Közben karamboloztam is vele, mert menet közben leállt a generátor, az akkumulátor, beállt a kormányzár és az autó irányíthatatlanná vált. Már várandós voltam, szerencsére nem lett nagyobb baj. Egyértelmű, hogy becsapott az autóval, ezért karamboloztam terhesen” – folytatta a kálváriájukat a szegedi édesanya.

Az adásvételi is megdöbbentette

Miután nagy nehezen megkapta az adásvételi papírokat Tímea akkor döbbent rá, hogy Szlovákiában állították ki a férjezett nevére, pedig akkor még nem is volt házas, valamint az aláírását is meghamisították. EZ IS ÉRDEKELHET! “Sajnálom! Kérlek, bocsáss meg Nekem!” – Közösségi oldalán esedezik bocsánatért Fekete Dávid, hosszú posztban könyörög

Ügyvédi felszólítást küldött

Ezt követően Tímeáék ügyvédi felszólítást küldtek Dávidnak, aki végül az autó vételárát visszafizette, de a szegedi nő és férje így is százezreket buktak a vásárláson az átírással és a javítási költségekkel.

Nem venne többé így autót

„Soha többé nem vásárolnék így autót, pláne nem Dávidtól. Persze, azóta már hallottam róla, hogyan üzletel, engem is megkeresett más károsult. Ráadásként az autó még hosszú ideig az én nevemen volt, én kaptam a csekkeket a súlyadóról is, újabb hosszú utánajárás után került le a nevemről” – nyilatkozta a két gyermekes édesanya. KAPCSOLÓDÓ! Mibe keveredhetett Fekete Dávid? Az énekes a feleségét is eladósíthatta

Ezt írta egy nyugat-magyarországi autókereskedés

A LikeNews is megírta, hogy szintén a Blikk.hu birtokába jutott egy e-mail nemrégiben, amelyet egy nyugat-magyarországi autókereskedés írt, hogy felhívja a figyelmet  „egy győri, becsődölt használtautó-kereskedő, médiában is feltűnő személyiség az ügyeskedéseivel rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít illetve megkárosított”. Habár a levélben Fekete Dávid neve nem szerepel hivatalosan, de a lapnak az üzenet elküldője megerősítette, hogy bizony róla van szó.

Több rendőrségi feljelentés

“Több rendőrségi feljelentés is van folyamatban ellene már évek óta, de még mindig szabadlábon van és folyamatosan pusztít. Pont ebből a megfontolásból írom ezt a levelet az autókereskedőknek, akik még csak most kezdtek el vele dolgozni, vagy tervezik, ezzel a »rendkívül tehetséges« emberrel az együttműködést” – írja a levélben. Állítólag sokan vannak, akik még nem tettek feljelentést, ugyanis azt remélik, hogy az énekes szépen lassan elkezd törleszteni. OLVASD EL EZT IS! Megszólalt Fekete Dávid felesége: Regina elárulta, hogy képes-e megbocsájtani az énekesnek

Nem akarják, hogy a feleségén csattanjon

Az informátor a napilapnak azt is elmondta, hogy Győrben már mindenki tudja, hogy nem jó üzletelni a zenésszel, azonban a feleségét szintén ismerik és senki sem akarja, hogy rajta csattanjon az ostor. Regina szüleit szintén sokan ismerik a környéken, akik tisztességesek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2