A LikeNews.hu hírportál is beszámolt Fekete Dávid kálváriájáról. Az énekes először egy Facebook-posztban közölte, hogy feleségével válnak, majd nemrégiben a gyerekeinek üzent a közösségi oldalán, ahol arról is írt, hogy üzleti ügyei miatt komoly bajba kerülhet.

Rossz helyre fektetett be

„Mindenesetre akármi is lesz, mert ugye apának, ahogy említettem, rengeteg ügye van és rengeteg frontól harcol, jogos és nem jogos dolgokban, ezért, ha nem kapja vissza a pénzeit, amit apa kissé meggondolatlanul adott kölcsön és rossz helyre is fektettet be… akkor apa komoly problémákba kerülhet” – írta Dávid akkor a bejegyzésében.

Reginát is nehéz helyzetbe sodorhatta

A Blikk.hu információi szerint az énekes a feleségét is nehéz helyzetbe hozhatta, ami miatt a háromgyerekes Regina akár hosszú évekre is ellehetetlenülhet anyagilag. A források szerint Dávid  közel százmilliós hitelt vetetett fel a felesége cégével, amit a fiatal anyuka képtelen lesz fizetni egyedül. Regina egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Ezt írta egy nyugat-magyarországi autókereskedés

Szintén a Blikk.hu birtokába jutott egy e-mail, amelyet egy nyugat-magyarországi autókereskedés írt, hogy felhívja a figyelmet  „egy győri, becsődölt használtautó-kereskedő, médiában is feltűnő személyiség az ügyeskedéseivel rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít illetve megkárosított”. Habár a levélben Fekete Dávid neve nem szerepel hivatalosan, de a lapnak az üzenet elküldője megerősítette, hogy bizony róla van szó.

Több rendőrségi feljelentés

„Több rendőrségi feljelentés is van folyamatban ellene már évek óta, de még mindig szabadlábon van és folyamatosan pusztít. Pont ebből a megfontolásból írom ezt a levelet az autókereskedőknek, akik még csak most kezdtek el vele dolgozni, vagy tervezik, ezzel a »rendkívül tehetséges« emberrel az együttműködést” – írja a levélben. Állítólag sokan vannak, akik még nem tettek feljelentést, ugyanis azt remélik, hogy az énekes szépen lassan elkezd törleszteni.

Nem akarják, hogy a feleségén csattanjon

Az informátor a napilapnak azt is elmondta, hogy Győrben már mindenki tudja, hogy nem jó üzletelni a zenésszel, azonban a feleségét szintén ismerik és senki sem akarja, hogy rajta csattanjon az ostor. Regina szüleit szintén sokan ismerik a környéken, akik tisztességesek.

“Ő más férfi oldalán keresi a boldogságot”

Fekete Dávid a múltheti bejegyzésében azt írja, hogy a feleségével azért folytatják külön utakon, mert ő már más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Nem nevezte meg a férfit, akire gondol, de elmondta neki, hogy egy három gyermekes családot tett tönkre.

Dávid is félrement

Fekete Dávid a Mokka vendégeként mesélt Orosz Barbarának és Istenes Lászlónak a válásáról, ahol kiderült, hogy valóban igaz, hogy ő is megcsalta a párját, ám ennek ellenére úgy gondolja, hogy Regina sok mindent nem mondott el a szüleinek. OLVASD EL! Fokozódik a botrány Fekete Dávid válása körül: anyósa is megszólalt, közben kiderült, hogy az énekes is félrelépett

Regina a Facebookról tudta meg, hogy válnak

Blikk felkereste Dávid feleségét Reginát is, aki a lapnak elmondta, hogy bizony ő is csak a Facebookról értesült róla, hogy válnak. “Szerda este volt a nagy beszélgetésünk, akkor Dávid elmondta, mit gondol. Később pedig nem akkor kommunikáltam vele, amikor gondolta, ezért minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt… Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt ” – mondta a feleség megtörve.

Szerinte is itt romlott el

Korábban Dávid is a Mokkában a csődbe ment autókereskedést említette, mint az egyik fő problémaforrás, Regina szerint szintén azóta volt több a vita köztük. “Amióta befuccsolt Dávid autókereskedése, egyre több volt a konfliktus közöttünk. Nem adta meg azt a kellő anyagi hátteret, amelyre egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna, a tartozásai lukait tömködte be inkább. Nem számíthattam rá, nem segített a gyerekekkel, volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol van” – nyilatkozta a Blikknek Regina.

Vissza kellett mennie dolgozni

Korábban Regina édesanyja is említette, hogy lányának az anyagi gondok miatt vissza kellett mennie dolgozni az egyéves ikrek mellett, ám ezt most Regina is megerősítette, valamint hozzátette, hogy nem tudja, hogyan csinálta volna ezt végig, ha a szülei nem lennének. KAPCSOLÓDÓ! “Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt” – megszólalt Fekete Dávid felesége

Féltékeny volt

Regina Dávid féltékenykedéséről is vallott. “Eltűnt az életünkből a meghittség, a romantika, miközben még azt sem engedte, hogy mással beszéljek, szinte a tulajdonának tekintett. És én még mindig szerettem, pedig már minden családtagom szinte könyörgött, hogy hagyjam ott, szálljak ki” – mondta a napilapnak a háromgyerekes anya.

Részéről is volt megcsalás

Regina bevallotta, hogy hibákat mindketten követtek el, az énekes és ő is, valamint igaz, amit Dávid leírt, ugyanis részéről is történt megcsalás, de arra rájött, hogy a férje nem tiszteli,hiszen az egész ország előtt kiteregette a magánéletük szennyesét.

Egyedül nevelné őket tovább

“Nem tudnám egy egész napra teljes szívvel rábízni Dávidra a gyerekeimet, mert tudom, hogy nem kapnák meg azt a százszázalékos figyelmet, amelyet megérdemelnének” – mondta Regina a lapnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: Fem3