Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt válik Fekete Dávid és a felesége. Ezt maga az énekes jelentette be néhány napja a közösségi oldalán, ahol arról is számot adott, hogy a felesége más férfiak oldalán keresi a boldogságot.

A Mokkában beszélt a válásról

Ezt követően Dávid a Mokka a vendége volt, ahol kiderült, ő is félrelépett, a bonyoldalmak pedig csak ezután kezdődtek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Anyósa reagált Dávid posztjára

Blikk fedezte fel, hogy Dávid anyósa is reagált az énekes Facebook-posztjára. “Sajnállak Téged!! Mosolyogva olvasom. Sok a sajnálkozó hozzászólás, akik nem ismernek Téged valójában, csak a Fekete Dávidot, mint énekest!!!!” IDE KAPCSOLÓDIK: Fokozódik a botrány Fekete Dávid válása körül: anyósa is megszólalt, közben kiderült, hogy az énekes is félrelépett

Durván odaszólt

“A kettő sajnos, nem ugyanaz!!!! Az, amit itt összehordtál, egy megkeseredett, reményvesztett ember kapálózása! Jó lenne, ha az igazságot osztanád meg a nagy nyilvánossággal, még mielőtt ezt más teszi meg!!! s az nem fog kímélni, az igazság napvilágra kerül. A családodat pedig te teszed tönkre a beteges féltékenykedéseddel és a gyerekes észjárásoddal!Jó lenne, ha ezt a posztot törölnéd, mert gyerekes, gyáva dolog. Ja, és a győri barátnődnél biztos vigaszra lesz!! Legyen szép estéd, ezt kívánja Neked az, akire Te felnéztél és nagyon sokat köszönhetsz!!! Szállj magadba, ne hazudj a rajongóidnak, akik hittek Benned” – írta Regina édesanyja Dávid bejegyzése alá.

Megszólalt Regina is

Blikk felkereste Dávid feleségét Reginát is, aki a lapnak elmondta, hogy bizony ő is csak a Facebookról értesült róla, hogy válnak. “Szerda este volt a nagy beszélgetésünk, akkor Dávid elmondta, mit gondol. Később pedig nem akkor kommunikáltam vele, amikor gondolta, ezért minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt… Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt ” – mondta a feleség megtörve. IDE KAPCSOLÓDIK:
“Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt” – megszólalt Fekete Dávid felesége

Szerinte is itt romlott el

Korábban Dávid is a Mokkában a csődbe ment autókereskedést említette, mint az egyik fő problémaforrás, Regina szerint szintén azóta volt több a vita köztük. “Amióta befuccsolt Dávid autókereskedése, egyre több volt a konfliktus közöttünk. Nem adta meg azt a kellő anyagi hátteret, amelyre egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna, a tartozásai lukait tömködte be inkább. Nem számíthattam rá, nem segített a gyerekekkel, volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol van” – nyilatkozta a Blikknek Regina.

Vissza kellett mennie dolgozni

Korábban Regina édesanyja is említette, hogy lányának az anyagi gondok miatt vissza kellett mennie dolgozni az egyéves ikrek mellett, ám ezt most Regina is megerősítette, valamint hozzátette, hogy nem tudja, hogyan csinálta volna ezt végig, ha a szülei nem lennének. EZ IS ÉRDEKELHET: Válik Fekete Dávid és felesége – az énekes szerint a neje “más férfi oldalán keresgéli a boldogságot”

Féltékeny volt

Regina Dávid féltékenykedéséről is vallott. “Eltűnt az életünkből a meghittség, a romantika, miközben még azt sem engedte, hogy mással beszéljek, szinte a tulajdonának tekintett. És én még mindig szerettem, pedig már minden családtagom szinte könyörgött, hogy hagyjam ott, szálljak ki” – mondta a napilapnak a háromgyerekes anya.

Részéről is volt megcsalás

Regina bevallotta, hogy hibákat mindketten követtek el, az énekes és ő is, valamint igaz, amit Dávid leírt, ugyanis részéről is történt megcsalás, de arra rájött, hogy a férje nem tiszteli,hiszen az egész ország előtt kiteregette a magánéletük szennyesét.

Egyedül nevelné őket tovább

“Nem tudnám egy egész napra teljes szívvel rábízni Dávidra a gyerekeimet, mert tudom, hogy nem kapnák meg azt a százszázalékos figyelmet, amelyet megérdemelnének” – mondta Regina a lapnak. 

Dávid a közösségi oldalon üzent a gyerekeinek, majd eltűnt

Mint megírtuk Dávid pár napja a Facebookon üzent a gyerekeinek. “Édes kisfiaim és Leiluskám! Az hogy anya, majd még mit fog nyilatkozni vagy mondani rólam az legyen az ő dolga és az ő szíve joga!!!! Az hogy mások mit fognak írni, vagy mondani az életben, illetve hozzászólásban az meg legyen az ő dolguk és az ő érzésük. Egyet biztosan mindig tudjatok!!!!! Kisfiaim: Akármi is történt, történik apával, nem akartam senkit és semmit jobban nálatok ezen világon!!!! Apa, nem azért nem ért mindig haza időben, mint ahogy anya bosszúból, vagy tudom is én, miért nyilatkozta, mert annyira nem érdekelte volna, hiszen alig vártam, hogy lássalak Titeket. Hanem azért, mert apa súlyos problémákkal harcol. Amiről Ő is tehet” – írta az énekes a közösségi oldalán. EZ IS ÉRDEKELHET: Mibe keveredhetett Fekete Dávid? Az énekes a feleségét is eladósíthatta

Nem érik el a rokonok

Ezt követően Dávidotó hiába próbálták elérni a rokonok, mintha a föld nyelte volna el. Az énekes feleségével, Reginával sem kommunikált, valamint a gyerekek felől sem érdeklődött. “Úgy tudom, hogy csütörtök óta nem kommunikáltak. Dávid még csak nem is érdeklődik a gyerekei iránt, pedig eddig a nyilvánosság felé azt mutatta, hogy mennyire fontosak számára az ikrek és a Regina előző kapcsolatából született kislánya is. Még csak egy SMS-t sem küldött, hogy megtudja, mi van velük” – mondta a Blikknek egy közeli ismerőse a családnak. IDE KAPCSOLÓDIK: A közösségi oldalán üzent a gyerekeinek Fekete Dávid, közben a családja napok óta nem éri el az énekest

Most előkerült, ismét a közösségi oldalán posztolt, ezúttal Istenhez fohászkodott

„Már csak egy valakinek tartozom egy vallomással és egy kéréssel! És az a valaki Te vagy, Uram! Gyermekkorom óta megadtál nekem mindent, amit csak kértem Tőled! Te voltál a barátom, a segítőm, a támogatóm és a belső hangom is egyben. Nem ismertem a szívemben nagyobb csodát nálad. Ott voltál, amikor megszülettem, amikor valami bántott, amikor valami nem sikerült, amikor valamire szükségem volt.”

Erről írt a posztban

„Nem kellett mást tennem, csak kérnem tőled és Te megadtad. Az első robogómért, az első baratnőmért, és hosszú évekig minden este csak kértem és kértem tőled, alázattal és gyermeteg szeretettel, hogy pl. hadd juthassak el a Megasztár színpadára, és onnan mindaddig, amíg Te megengeded. Vele egy időben nem volt más kérésem, csak az, hogy hadd legyen egy szép, szőke hajú feleségem, akivel büszkén mehetek jobbra-balra az élet útján.”

Isten megbocsátott neki

„Hát, megadtad az ország egyik legszebbjét. Majd, amikor sok huza-vona utan, hibát hibára halmoztam, Te akkor is ott voltál és akkor is megbocsájtottál. Kértem tőled egy újrakezdést és egy olyan valakit, egy olyan szerelmet, akivel végre a hibáim után, újragondolva, a szemébe nézve újra láthattam a családképemet. Majd kértem, hogy hadd láthassam meg uram, hadd tapasztalhassam meg, milyen lehet apának lenni.”

Nevelőapa nevelte

„Engem is nevelőapa nevelt, kaptam hozzá egy kedves, pici kislányt, aki a nevelt lányom lehetett. Ezt is megadtad. Aztán újra kértem tőled, Uram! Egy kereskedést, mert úgy éreztem, ez a rész kimaradt az éneklés mellett az életemből, hiszen gyermekkoromban, a zenélesen kívűl, erre vágytam úgy igazán. Ezt is megadtad.”

Óceánjárón énekelt

„Elmehettem Amerika egyik legnagyobb óceánjáró hajójára énekelni, hogy megtapasztalhassam, milyen is Los Angeles, San Diego, San Francisco, Mexicó partjain zenélni és átélni ilyen helyzeteket is. Eljuthattam New Yorkba, a Seychelle-szigetekre és olyan helyekre, amikről addig csak álmodni mertem. Majd már csak két kéréssel mertem hozzád fordulni. Uram, kérlek, hadd legyen saját gyermekem is.” FEKETE DÁVIDÉK KÁLVÁRIÁJÁRÓL ITT OLVASHATSZ TÖBBET.

Itt a teljes poszt:

Bocsánatért esedezik

„Hosszabb ideig próbáltam, és amikor úgy igazán mélyről kértem, nem csak egyet, kettőt is adtál. Uram, mára már csak 1 kéréssel szeretnék hozzád fordulni: A kérés nem lenne más, csak hogy kérlek, bocsáss meg mindazért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam, és mindazt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád. Sajnálom! Kérlek, bocsáss meg Nekem! Köszömöm a kegyelmed és a jóságod! Jézus Nevében, Ámen! Fekete Dávid” – írta a bejegyzésben Dávid. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2