A LikeNews is beszámolt róla, hogy tavaly októberben Gesztesi Károly gyerekei egy időre visszavonták a hirdetést és nem árulták néhai édesapjuk budakalászi luxusotthonát a járványhelyzet miatt. Most azonban újra hirdetik.

Ott élnek

A színész egyik fia Márkó és az ő édesanyja, valamint két édestestvére Dávid és Áron még mindig ott élnek a 217 négyzetméteres két generációs villában, ami Gesztesi Károly halála előtt is így volt, ugyanis a ház két részből áll. Tavaly októberben Márkó volt az, aki elmondta, hogy a koronavírus helyzet miatt egy időre nem keresnek új gazdát édesapja álomotthonának, ám most újra meghirdették.

Olcsóbb az ára

Eredetileg 210 millió forintért árulták a hétszobás, medencés ingatlant, de azóta csökkentettek az árából, most már 190 millió forintot kér érte Gesztesi Károly családja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lecserélték a fotókat

Az ingatlanról új fotók is kerültek fel az internetre, most már nem láthatóak a néhai színész személyes tárgyai, sem a Shrek plüssfigurája – szúrta ki a Ripost.

Imádta a házat

A legendás színész imádta a budakalászi otthonának minden sarkát, ugyanis az egészet a saját stílusa szerint rendezte be. „Ez tulajdonképpen egy legényház, egyedül élek itt, de a gyermekeim bármikor jöhetnek hozzám” – mondta Gesztesi Károly 2013-ban. IDE KAPCSOLÓDIK: Hatalmas vagyonon osztozik Gesztesi Károly öt gyermeke – itt az összeg

Egyszer elakarta adni

Habár Gesztesi odáig volt a házért, mégis egyszer 2016-ban elakarta adni, ám később meggondolta magát. Majd később többször hangoztatta, hogy a nyugdíjas éveit is a budakalászi ingatlanjában szeretné tölteni.

Elterjedt a pletyka, hogy újratemethetik

Mint, ahogy azt a LikeNews is megírta újra temethetik Gesztesi Károlyt, ugyanis egy rokon szerint Budakalászon nincs méltó helyen a színész. A néhai színész fia – Márkó – január végén állította, hogy bizony erről szó sincs.

Túl korán ment el

“Papika kívánsága volt, hogy egyszer majd ott temessük el, s hogy mindig a családja, és a szeretett háza közelében ma­radjon. Ez sajnos idejekorán bekövetkezett, de kérdés sem volt számunkra, hogy teljesítjük az akaratát, s azt soha meg nem másítjuk – nyilatkozta akkor a színész fia. KAPCSOLÓDÓ! “Soha nem hantolják ki onnan édesapámat, senki nem nyúlhat a sírhoz” – megszólalt Gesztesi Károly fia az újratemetéssel kapcsolatban

Budakalászon marad a család

Gesztesi Márkó akkor elárulta, hogy annak ellenére, hogy árulják édesapja házát a család Budakalászon tervez élni továbbra is, hogy közel legyenek Gesztesi Károlyhoz.

Továbbra is jó testvérek

Márkó elmondta, hogy testvéreivel Mátéval, Dáviddal, Pankával és Áronnal továbbra is a legjobb testvérek.

Szabó Győzőt is megviselte a halála

Szabó Győző A Világtalálkozó rádióműsorában mesélte el, hogy Gesztesi Károly halála egy évvel később is megviseli, nehezen dolgozza fel barátja elvesztését. Győző egyenes emberként mindig elmondta a véleményét Gesztesinek, aki ha először ezt nem is vette jó néven, mégis hálás volt a barátjának.

Könyvesboltban sírta el magát

A színész elmondta, hogy egy karácsonykor beugrott egy könyvesboltba, ahol meglátta Gesztesi könyvét, majd elkezdte lapozgatni és ekkor pillantott meg egy közös fotót kettőjükről. “Lapoztam a könyvet, ott volt egy közös fotónk, az volt aláírva, hogy engem tekint a legjobb barátjának. Ezt éreztem és tudtam, de kimondva ez sohasem volt” – mondta Győző. Gesztesi Károly tragikus halálával kapcsolatos a LikeNews.hu összes cikkét itt tudod elérni.

Egy évvel ezelőtt hunyt el

Gesztesi tavaly január negyedikén, Budapesten  a Nyugati pályaudvar közelében, a Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni a színészt, az orvosok nem jártak sikerrel. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gesztesi Károly – Forrás: TV2