Úgy tűnik, még a jövő év elején sem láthatjuk színpadon Sas Józsefet. Erre utal, hogy a Fészek Művészklubban januárban is Schmuck Andor helyettesíti a sztrókja után lábadozó nevettetőt.

Ismét kabarét készít a Sas József főhadiszállásaként szolgáló Fészek Művész Klubban Schmuck Andor. A szeptember végén másodszor is megnősülő Schmuckot februárban már felkérte egy közös műsorra Heller Tamás, Beregi Péter és Trunkó Barnabás, és a sikeren felbuzdulva a négyest ismét munkába állította a klub vezetése.

A napokban a kabaré nagy öregjei összeültek az egykori MSZP-s politikussal és már ki is találták a bohózat vázát. A klasszikus kabarét huszonegyedik századi köntösben szeretnék a nézők elé tárni, vagyis ugyanúgy lesz benne Hacsek és Sajó, mint filmvetítések, közéleti témák és különböző dalok.

„Trunkó a kabaré lelke, mi csak megpróbáljuk előadni a jeleneteket, de természetesen mindenkinek, így nekem is van saját számom a darabban. Az előző tíz előadáson közel 1600 néző szeretett minket, amit nem is tudunk elégszer megköszönni. Ha csak ilyen sikert hoz az Ez az év is jól kezdődik munkacímen futó új műsor, már nem lesz miért szégyenkezni –mondta a Borsnak Schmuck Andor.

A politikusból lett humorista elmondta, hogy míg Sas József betegeskedik, addig megpróbálják életbe tartani a klasszikus kabarét. De persze a legjobban annak örülnének, ha már maga Sas József is színpadra tudna állni.

Sas József egészségi állapotáról a LikeNews.hu itt, itt és itt írt.

Kiemelt kép: atv