Egyre több sorscsapás éri Körtvélyessy Zsoltot. A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy a színész tavaly év végén vesztette el a feleségét Egerszegi Juditot, aki a koronavírus-fertőzésbe halt bele. Nem sokkal a felesége halála után betörtek a színészhez, most pedig az öccse miatt kell aggódnia, aki szintén megbetegedett.

Mindennap imádkozik

Körtvélyessy Zsolt mindennap imádkozik öcséért, aki nemrégiben kapta el a koronavírust. „Az öcsém februárban szenvedett kisebb balesetet, elesett, most pedig elkapta a koronavírust. Beszéltem az orvossal, de – sajnos – nem nyugodtam meg ettől. Remélem, hogy a feleségem után őt már nem veszi el tőlem ez a betegség. Majd a Jóisten elrendezi ezt is, imádkozom érte” – nyilatkozta a Borsnak a színész. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jó testvérek

A lapnak Körtvélyessy Zsolt elárulta, hogy habár nagyon különbözőek az öccsével, de mindig jó testvérek voltak. „Szorgalmas tanuló volt, két diplomája van, később egy olyan gyárnak a tulajdonosa volt, amit ő alapított. Közel tizenöt éve lett nyugdíjas” – mondta az öccséről a színész.

Egyszerre volt halálközeli élményük

A két fivér élete szinte egyszerű került veszélybe 1972. január 31-én. Zsolt hatalmas balesetet szenvedett, az öccse pedig Kijevbe utazott volna, ám lekéste a járatát és csakis ennek köszönhette az életét, ugyanis a gép lezuhant. „Édesanyám délben még azt a hírt kapta, hogy repülőszerencsétlenség történt, én pedig a kórházban feküdtem válságos állapotban. Anyukánk néhány órán át abban a tudatban volt, hogy mindkét gyermekét elveszíti” – emlékezett vissza a színész.

Megpróbálja nem el hagyni magát

Habár a tragédiák sorozata megviselik a színészt, mégis próbál pozitív maradni és egy kicsit vidámabban tekinteni a hétköznapokba. Körtvélyessy Zsolt szabadidejében sportol és olvasgat, valamint a húsvétra készül, ugyanis szeretné meglocsolni unokáját, Lilikét.

Hamarosan születésnapja lesz

Hamarosan a 80. születésnapját ünnepli a színész, amit a járványhelyzetre való tekintettel csakis szűk körben tervez megünnepelni a családjával, valamint talán a barátokkal is egy kisebb összeröffenés keretein belül.

Feleségét gyászolja

A színművész néhány hónapja vesztette el imádott feleségét Egerszegi Judit színésznőt koronavírus-fertőzésben. Judit cukorbetegséggel küzdött, majd kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Később állapota annyira megromlott, hogy lélegeztetőgépre került. 

Egy időre a lányáékhoz költözött

Felesége halála után Körtvélyessy egy időre lányához Kingához és annak férjéhez L.L Juniorhoz költözött, ám ez idő alatt, amíg a család együtt gyászolt betörtek a színész házába, pontosan a pincéjébe, ahonnan több értékes műtárgyat is elloptak.

Biztonságosabbá tette az otthonát

“Új hevedereket és zárakat szereltettem fel, valamint kamerarendszert is kiépítettük itthon. Szerencsére nem félek, és a biztonsági intézkedések után remélem, senkinek nem jut eszébe ide betörni” – nyilatkozta Körtvélyessy korábban. KAPCSOLÓDÓ! Egyre több sorscsapás éri Körtvélyessy Zsoltot: most magánnyomozókat kellett felfogadnia

Kiderült, hogy Cseh Tamás ajándékát is elvitték

A színész a Borsnak februárban elárulta, hogy a betörők egy totemoszlopot is eltulajdonítottak tőle, amit még Cseh Tamástól kapott, valamint értékes pénzgyűjteményét is elvitték. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Körtvélyessy Zsolt – Forrás: Echo TV