Ma hajnalban elhunyt Pécsi Ildikó. A színművésznő júliusban vesztette el férjét Szűcs Lajost, azóta pedig az ő állapota folyamatosan romlott, ugyanis nem tudta feldolgozni, hogy imádott férje nincs vele többé. A színésznő a közös múltba menekült, gyakran nézett régi fotókat és videókat férjéről.

Megszólalt a színésznő fogadott fia

“Elfáradt a lelke” – mondta a Blikknek, Pécsi Ildikó fogadott fia L. Péterfi Csaba.

Tudták, hogy elfog menni

A család napok óta tudta, hogy Ildikó valószínűleg hamarosan elfog menni , ugyanis már semmi ereje nem maradt és az orvosok sem tudtak segíteni rajta.

Férje után vágyott

“A szeretteihez való ragaszkodás még ide kötötte, de már régen elvágyott Lajos bácsi mellé” – folytatta a színésznő fogadott fia a Blikknek.

Fogták a kezét

Pécs Ildikó fogadott fia L. Péterfi Csaba és fia Szűcs Csaba fogták a színésznő kezét, tegnap este pedig papot is hívtak hozzá.

“Nem tudott elmenni, napok óta imádkoztunk az ágya mellett esténként, tegnap pedig papot hívtunk hozzá. Fiával, Csabával együtt fogtuk a kezét, elbúcsúztunk tőle szelíden mondtuk neki, hogy ha szeretne, menjen…” – mondta L. Péterfi Csaba.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Igazi szépség volt – fotókkal emlékezünk Pécsi Ildikóra

Megnyugodott az imától

Pécsi Ildikó vallásos volt, fogadott fia elmondása szerint megnyugodott a pap imájától.

“Hallott minket, de a választ azzal adta meg, hogy hajnalban elment” – nyilatkozta a művésznő fogadott fia.

Férje júliusban hunyt el

Pécsi Ildikó imádott férje, Szűcs Lajos júliusban hunyt el.

Filmbeillő szerelem volt az övék

Igazi filmbe illő, romantikus történet. Már a megismerkedésük sem volt mindennapi, a focista az Aranyember című filmben látta meg a fiatal Ildikót, és azonnal beleszeretett. Később személyesen is találkoztak, és többé nem engedték el egymás kezét.

Belebetegedett a gyászba

LikeNews is megírta, hogy a gyász annyira összetörte a Kossuth-díjas színésznőt, hogy 14 kilogrammot fogyott, valamint lelkileg és fizikálisan is belebetegedett. A vérnyomását és a vércukorszintjét az orvosok beállították, többször kapott vitaminkúrát és infúziót is.

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó