Elhagyták az országot Rácz Jenőék! A sztárséf és menyasszonya Gyuricza Dóra úgy döntöttek, hogy külföldre utaznak, így legutóbb a reptérről jelentkeztek be Jenő közösségi oldalán.

Nem tudni hova utaznak

A páros a rengeteg munka után most a kikapcsolódás mellett döntött, ám arra egyelőre nem derült fény, hogy hová utaznak, még arról sincs információ, hogy a közelben maradnak-e, vagy esetleg egy távolabbi célpontot választottak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eljött a pillanat

„A vègtelensègig tartò munka-maraton utàn,eljött a pillanat, amit már annyira vàrtunk” – írta Jenő a bejegyzésében a Facebook-oldalán, majd magáról és Dóriról is közzétett egy fotót.

Íme, a képek

Esküvői lázban égnek

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy esküvő lázban ég Rácz Jenő és kedvese Gyuricza Dóra. A sztárséf tavaly jegyezte el szerelmét és már alig várják, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Dóri már a ruháját is kiválasztotta. KAPCSOLÓDÓ! Már a menyasszonyi ruhát is kiválasztotta Rácz Jenő kedvese: lázasan készülődnek a nagy napra

Nehezen tudott dönteni

Dóri néhány hete a Story Magazinnak elárulta, hogy bizony nem volt könnyű döntést hozni az esküvői ruhát illetően. Több szalonban is járt és mindegyiknél egyre lelkesebb volt, de minden egyes próba után azon tűnődött, hogy vajon hogyan fog választani ennyi szép ruha közül. “Annyira szépek ezek a ruhák és annyira szépnek érzi magát bennük egy nő, hogy egyszerűen lehetetlennek tűnt a választás” – nyilatkozta az izgatott menyasszony, akinek végül édesanyja és nővére segített választani.

Az anyukája leszavazta a kihívóbb darabokat

“Az anyukám ellene van a túlzottan átlátszó, mélyen dekoltált daraboknak, és leszavazta őket. A testvéremnek érdekes módon épp azok a ruhák tetszettek, amiket az előzetes elképzeléseim szerint választottam ki. Hiába volt gyönyörű egy-egy elegáns darab, a nővérem szerint azok nem tükrözték a személyiségemet és ebben igazat adtam neki” – mesélte Dóri a hetilapnak.

Edzőterembe jár

Habár Dóri fantasztikusan néz ki most a nagy nap előtt sokszor heti ötször is konditerembe jár, hogy az esküvő napján ne kelljen aggódnia azon, hogy rámegy-e az általa kiválasztott álomruha.

Már a családalapításon gondolkodnak

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy nemrégiben az RTL Klub Reggeli műsorában vendégeskedett Rácz Jenő, sztárséf és menyasszonya, ahol már a családalapítás és babanevek is szóba kerültek. A páros Peller Mariann és Peller Anna kérdéseire válaszolt a családtervezéssel kapcsolatban. Jenőék elárulták, hogy ezt nem tervezik olyan precízen, hanem úgy vannak vele, ahogy történik, majd úgy lesz. 

Már a nevek is szóba kerültek

Elárulták, hogyha fiú lesz, akkor Jenő lesz, ugyanis a sztárséf is már az ötödik, aki ezt a nevet kapta a családban. Jenő viccesen megjegyezte, ha kislány lesz, akkor Kamilla lesz, mert szereti a kamillateát. KAPCSOLÓDÓ! Hoppá: Rácz Jenőék már a családalapításon gondolkodnak – elárulták, hogy milyen fiúnevet adnának leendőbeli gyermeküknek

Ilyen szülők lesznek

Jenő szerint Dóri egy cuki anyuka lesz, ugyanis már most is képes akár este kilenckor is kalácsot sütni. A sztárséf pedig tudja, hogy nagyon sokat fog játszani a gyermekeivel, párja pedig hozzátette, hogy Jenőt imádják a kicsik.

A gyerekek számában még nem egyeztek meg

Jenő egyelőre két gyermeket szeretne, elmondta, hogy az fontos, hogy legyen az embernek testvére, ám Dóri inkább három gyerekben gondolkodik, ugyanis ők is négyen vannak testvérek, így ő nagy családot szeretne. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra – Forrás: RTL Klub