Már napok óta hangos a sajtó Szájer József botrányától, mint ismert a lemondott európai parlamenti képviselő brüsszeli bulijának, a helyi rendőrség vetett véget.

Ez történt

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta belga lapok szerint Brüsszelben egy szexpartira csapott le a rendőrség, ahol drogot is találtak. A partin részt vett egy magyar EP képviselő, aki azóta már lemondott. A képviselő a rendőrök kiérkezése után az ereszcsatornán próbált elmenekülni.

Kapcsolódó: Szájer József cselekedete nem elfogadható és nem védhető – mondta Orbán Viktor

Csatornán mászott le

Amikor a rendőrök megérkeztek, 25 meztelen férfit láttak, igazoltatni akarták őket, közben Szájer – vélhetően alsónadrágban – megpróbált kereket oldani az ereszcsatornán keresztül. A hátizsákjában drogot találtak a rendőrök.

Ez is érdekelhet

Csak férfiak voltak ott

Az orgián 25-en vettek részt, több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

Szájernél is volt már szexparti

Időközben a brüsszeli szexpartit szervező huszonéves férfi is megszólalt. Azt mondta, a politikust nem ő hívta, hanem egy vendéggel érkezett. Nem tudta ki ő, de Szájer állítólag elmondta neki, hogy régóta Brüsszelben él és ő is szervezett már hasonló partit a lakásán.

Mindenki pucér volt

A férfi azt is elmondta, az volt a partin a szabály, hogy csak férfiak jöhettek, érkezéskor mindenkinek meztelenre kellett vetkőznie, nem lehettek HIV- és Covid fertőzöttek.

Rengeteg részlet kiderült

Az orgiáról ezt követően rengeteg részlet kiderült, megszólalt a buli szervezője is. Egészen eddig azonban képeket és videókat nem láthattunk, ám a Blikk birtokába jutott nemrégiben egy felvétel, melyen a rendőrségi rajtaütés látható.

Fél 10 körül jelentek meg a rendőrök

A lap azt írja: A bulin, melynek Szájer József is illusztris vendége volt, november 27-én, pénteken este fél 10 körül jelentek meg a brüsszeli rendőrök a koronavírus-helyzet miatti korlátozások megsértése miatt. Kopogtatás nélkül hatoltak be a lakásba, majd – a házigazda elmondása szerint meglehetősen gorombán – iratokat követeltek a javarészt még anyaszült meztelenül tanácstalankodó vendégseregtől.

Nagyon rövid a felvétel

A felvétel egyébként nagyon rövid, alig néhány másodperces, ugyanis mint a lap írja a kamerázó vendéget hamar leállították a rendőrök.

A felvételt és a rajtaütéssel kapcsolatos további részleteket itt nézheted meg és olvashatod el.

Kiemelt kép: Szájer József