A LikeNews is megírta, hogy néhány héttel ezelőtt koronavírusban elhunyt a Vidám Színpad igazgatója Böröndi Tamás.

Zártkörű volt

A temetésen csak a szűk család és barátok vehettek részt – írja a Bors.

Itt búcsúztatták

A színészt a a Felsővízivárosi Szent Anna-plébánián búcsúztatták.

Nem volt betegsége

„Nem küzdött semmilyen alapbetegséggel, makkegészséges és életerős volt, amikor elkapta a fertőzést” – mondta a sajtóreferens.

Egy évtizedig játszott a Szomszédokban

Böröndi Tamás a Szomszédokban több mint egy évtizedig alakította Nagy tanár urat, gyakran játszott közös jelentetben Kertész Péterrel és Ivancsics Ilonával.

Kórházban volt

Tamás 19 napja volt kórházban és harcolt keményen. És amikor nézem azt a csoportot, amit Anna, Götz Anna, a felesége létrehozott, hogy küldjük az energiát Tamásnak, akkor is látom özönleni rá az üzeneteket, az elmúlt napokban és hetekben… hogy hány ember volt, aki szerette, és megállás nélkül pittyeg a telefonom most is…. én csak abban bízom, hogy legalább ezt most … nem most érzi… és látja…” – mondta elcsukló hangon Csutka István, a debreceni Csokonai Színház volt igazgatója.

Ikerlányai születésnapján hunyt el

A színész ikerlányai születésnapján hunyt el, ugyanis Lilla és Anna pont a halála napján ünnepelték a 21. születésnapjukat.

Az egész családja gyászolja

Gyászolja felesége, Götz Anna, ikerlányai, 88 éves édesanyja, kollégái és azok a milliók, akiknek életében mosolyt csalt az arcára!

Nagy karriert futott be

Böröndi miután elvégezte a Színművészeti Akadémiát játszott a debreceni Csokonai Színházban, majd 84-től a budapesti Operettszínház tagja lett, majd a Vidám Színpadon játszott, 2002-től pedig több társulatnál is megjelent szabad foglalkozású művészként.

2013-tól volt igazgató

Böröndi 2013-tól lett a Vidám Színpad igazgatója, miután a társulat átköltözött  az óbudai Átrium EuroCenter bevásárlóközpontba.

Kiemelt kép: Böröndi Tamás