A LikeNews is beszámolt róla, hogy januárban a Kihívók csapatában játszó Nagy Daninak fel kellett adnia a versenyt, ugyanis megsérült egy játék során, így hazautazott Magyarországra, ahol több hetes rehabilitáció várt rá.

Még Dominikán kezelni kezdték a sérülését

A vlogger sérülését még Dominikán megpróbálták kezelni, a versenybe is szeretett volna visszatérni, ám a bokája nem bírta a terhelést, így nem volt más választása, mint hazajönni. Magyarországról egy kerekesszékből jelentkezett be az Instagram oldalán. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Különleges hazaút

“Különleges hazaút volt az fix, nem így terveztem az elején. Végig a történteken gondolkodtam, jól esett egy picit egyedül lenni. Mire hazaértem sikerült elrendezni sokmindent magamban, de azért ez hosszú folyamat lesz.” – írta korábban a bejegyzésében Dani.

Palik Lászlóval beszélgetett

Nagy Dani vlogjában egy héttel ezelőtt a show műsorvezetőjével Palik Lászlóval beszélgetett, akinek a 23. perc után feltette a nagy kérdést, hogyha esetleg teljesen felépülne a sérüléséből, akkor visszatérhetne-e versenyzőként a Dominikai Köztársaságba.

Ezt a választ kapta

Palik elmondta, hogy természetesen a döntés nem csak rajta áll, erre egyedül nem adhat választ, ez egy komplexebb kérdés. Elmondta, hogy az Exatlon egy török jogtulajdon és ők őrködnek a versenyszabályzatával kapcsolatban. Palik hozzáfűzte, ha Dani jelzi, hogy visszatérne a játékba, akkor ők ezt az információt azonnal továbbítják a törököknek, akik mérlegelni fogják, hogy visszatérhetne-e a vlogger a játékba.

Tisztesség legyen

Palik László hozzátette, hogy azonban fontos, hogy tisztesség legyen a dologban és, ha erre sor kerül, akkor meg kell kérdezni az összes kint lévő magyar versenyzőt is, ugyanis Dani teljesítménye az övékét is befolyásolhatja. Valamint kifejtette, hogy amíg Dani gyógyulgat és regenerálódik, addig a versenyzők nap mint nap elfáradnak és sérüléseket szereznek. Dani hozzátette, hogy ugyanakkor a kint lévők mindennap gyakorolnak, amíg ő nem. „Ha te top formában vagy Dani, akkor nem egyszerű dolog elverni. Ezt láttuk” – mondta Palik László a videóban. A Kihívók egykori versenyzője megköszönte Lacinak, hogy válaszolt a kérdésére és teljes mértékben egyetértett vele.

A teljes interjút itt tekinthetik meg

Szabó Franciska is megsérült

A héten súlyos balesetet szenvedett Szabó Franciska az Exatlon Hungary egyik versenyzője. A piros csapatban játszó sportoló egy játék során úgy megsérült, hogy sikoltozott a fájdalomtól. Franciska sorsa a hétfői adásból derül ki, hogy folytatja-e a versenyt.

Már korábban is megsérült

Januárban már érte egy lábsérülés a fiatal sportolót a játék során, akkor erős fájdalomcsillapítókat adtak neki és szerencsére felépült, így tudta folytatni a versenyt. Franci korábban elmondta nagyon fél, hogy Nagy Dani sorsára jut és neki is el kell búcsúznia a versenytől. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Herczeg-Kis Bálint is megsérült pár napja

Az Exatlon fiatal versenyzője lesérülve fejezte be a hétfői hirtelen halál futamot, ugyanis Bálint annyira beütötte a pályán a térdét, hogy a futamot követően kórházba kellett szállítani.

Kiemelt kép: Nagy Dani, Nagy Beni és Palik László – Youtube videó