Még mindig nem zárult le, illetve szembesítésékkel akarják folytatni a nyomozást L.L. Junior kisfiának, Lesi Dávidka tragédiájának ügyében a nyomozást. Az édesanya védője azonban rendkívül károsnak tartja ezt a végtelennek tűnő procedúrát, az édesanya, Hopp Csilla ugyanis máig képtelen feldolgozni a történteket, a sebeket pedig újra és újra feltépik.

Hopp Csilla ellen jelenleg is nyomozás folyik

Mint ismert és ahogyan arról a LikeNews is hírt adott, másfél évvel ezelőtt az édesanya, Hopp Csilla szeme láttára ütötték el három éves kisfiát Zuglóban. A nő számára azóta nem telik el nap fájdalom nélkül, a sebek újra és újra feltépődnek, a bajt és a fájdalmat pedig tetézi, hogy a Csilla ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folyó nyomozás máig sem zárult le. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rekonstruálták a balesetet

A baleset helyszínét nemrégiben rekonstruálták, ahol Csillának is jelen kellett lennie, azonban ez borzasztó megrázkódtatás volt a számára, az hogy ennyi idő elteltével újra fel kellett idézze a borzalmas nap pillanatait, nagyon megviselte.

Szembesítések jönnek

A Borsnak dr. Horváth B. Gábor, büntetőszakjogász elmondta, hogy a nyomozás még ma is folyik, most a szembesítéseknél tartanak. Csillát és a szemtanúkat akarják meghallgatni, ki hogyan emlékszik a történtekre. “Azt gondolom ez káros időhúzás. Másfél éves gyötrelem ez egy gyászoló édesanyának” – mondta a a büntetőszakjogász, aki úgy véli az volna a helyénvaló, ha ügyfelével szemben végre megszüntetnék az eljárást.

FRISS! Megható: szívszorító dallal emlékeznek Siklósi Örsre a Fatal Error zenekar tagjai

Nem történt bűntény

“Nem történt bűntény, az eljárás eddigi adatai alapján ez nyilvánvaló. Szerencsétlen baleset volt, s azt gondolom, épp elég, sőt sok is, amit Csilla átélt, és amit szerető édesanyaként egész életében cipel majd. Ezzel kapcsolatban nem tud többet elmondani már” – mondta.

Ezt mondta Hopp Csilla

A lap kereste Hopp Csillát is, aki védőügyvédjén keresztül csak annyit tett hozzá, hogy végre nyugalmat szeretne, hogy vége legyen ennek rémálomnak.

Ez is érdekelhet: A pandémia ideje alatt sikerült felülkerekednie a betegségén Csepregi Évának

Próbál erős maradni

Nagyobbik fia, Lacika miatt próbál továbbra is erős maradni, azonban nagyon szeretnék, ha a rendőrség is végre pontot tenne az ügy végére ami nagy segítség lenne a tragédia feldolgozásában is, árulta el az ügyvéd.

A tragédia napja

Mint ismert a tragédia 2019. augusztus 31-én történt, amikor is egy zuglói gyalogátkelőhelynél elgázolta az úttestre kiszaladó Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós. A kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni. A balesetet a szemtanúkon túl végignézte Dávidka bátyja, Lacika is, akit szerencsére hamar elvittek a helyszínről, az anya azonban végignézte gyermeke haláltusáját. Hopp Csilla azt mondta, hogy kisfia kirántotta a kezét a kezéből, a nyomozati dokumentumokban azonban ez máig nem került tisztázása. A helyszínen lévő kamerafelvétel lehetett volna a perdöntő bizonyíték, de mint kiderült, az ominózus másodpercekben épp másfelé mozgott a felvevő, s nem örökítette meg a tragédia pillanatit. A szemtanúk vallomásai ellentmondásosak, ezért konkrét tények híján szembesítéssel kívánják folytatni a nyomozást. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A LikeNews.hu cikkeit L.L. Junior kisfiának tragikus balesetéről ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Hopp Csilla, TV2