A LikeNews is beszámolt róla, hogy február 5-én elhunyt Siklósi Örs, az AWS zenekar frontembere. A zenész halálhíréről a zenésztársai számoltak be a hivatalos Facebook és Instagram oldalukon. Örs halála nagyon sok embert megrendített, nem csak itthon de külföldön is gyászolják rajongók.

A Fatal Error zenekar is megemlékezett

A Fatal Error egy új videóklippel jelentkezett, amelyet Siklósi Örsnek ajánlottak a zenészek. A Mesélnék című dal egy nagyon mély, lírai nóta, amiben egyetlen akusztikus gitár és egy zongora kíséri az éneket – írja a Blikk.

Ketten szerepelnek

A videóklipben csupán két zenekartag tűnik fel, a billentyűs Balázs Mihály és a frontember Rimóczi Zsolt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A megható szerzeményt itt hallgathatják meg

Örs miatt vannak gyermekei

A fiatalon elhunyt énekes bátyja, Máté a Best Magazinnak beszélt testvére haláláról. Elmesélte, hogy Örs az oka annak, hogy már négy gyermeke van, ugyanis az öccse mutatta meg neki, hogy mekkora örömöt is képes okozni egy gyermek. “Hiperaktív gyermek volt, afféle figyelemmágnes, bárhová ment, kiprovokálta, hogy csak rá figyeljenek. Szerencsére a zene, a színpad révén ezt mind megkapta, de sajnos csak rövid időre” – nyilatkozta Máté a lapnak.

Legjobb barátok is voltak

“Nemcsak az öcsém volt, de a legjobb barátom is” – mondta Máté a lapnak. Az énekes bátyja azonban egy fajta apaszerepet is felvett, miután a szüleik szétköltöztek, ami Örsöt különösen megviselt, ugyanis csak ő lakott már otthon a szülői házban. Az énekes gyakran látogatta meg testvérét a munkahelyén, valamint sokszor náluk aludt és az unokaöccseivel és az unokahúgával játszott.

EZT IS OLVASD EL!

“Egy darabot kitépett a szívemből a halálod” – megható szavakkal búcsúzik Siklósi Örstől az AWS dobosa

Nem volt haragtartó

Örsöt a testvére egy nagyon mosolygós, nagyon barátkozós fiúnak írta le, aki nem volt képes sokáig haragudni, volt barátnőivel is jó kapcsolatot ápolt, többüket még az esküvőjére is meghívta. “Számára nem volt kérdés, ha valakit egyszer megszeretett, azzal haláláig jóban lesz. Amúgy nagyon szeretett élni, sikeres volt a szakmájában, boldog volt a házassága. Mégis feltűnő, miért írt olyan sok dalt az elmúlásról, a halálról” – nyilatkozta Máté.

Félt a betegségektől

A sors fintora, hogy testvére elmondása szerint Örs kicsi kora óta félt a betegségektől, ám az egyikük sem gondolta, hogy a zenész nem fog kigyógyulni a leukémiából. Máté elmondta, hogy százból nyolcvanan meggyógyulnak. Örs egy transzplantáción is átesett, nővére adott neki sejtet, ami után jobban is lett, ám az immunrendszere végül nem bírta a kezeléseket.

Biztosak benne, hogy találkoznak még

Máté elmondta, hogy az énekes utolsó dalai inkább szólnak az elmúlásról. A zenész testvérének és családjának egyetlen vigasza, hogy hisznek benne, hogy még újra látják majd imádott szerettüket. “Az elmenetele elmondhatatlan fájdalom, egyetlen vigaszunk, hogy keresztény emberként, hívőként biztosak vagyunk benne, hogy még találkozunk. Éppen ezért mondtam a négyéves fiamnak, hogy bár somorú, hogy nem ölelhetem magamhoz a testvéremet, de ő akkor is örökre velünk marad” – mondta Örs bátyja a hetilapnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Siklósi Örs, Youtube