Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt Hódi Pamela és szerelme nemrégiben örök hűséget fogadtak egymásnak, sőt az is kiderült, hogy a szerelmesek első közös gyermeküket várják.

Korábban szakítottak

Pamela és Tóth Bence korábban szakítottak egymással, ám hamar kiderült, nem bírják egymás nélkül, így még a nyáron kiderült, hogy a páros visszatalált egymáshoz. Ezt követően azonban alaposan felpörögtek az események.

Mindenki ezt nézi most!

Pamela is elkapta a koronavírust

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Pamela is elkapta a koronavírust, amit már csak azért is nehéz volt a számára, mert ez idő alatt nem láthatta a kislányát. Ám amiről a rajongók nem tudtak, hogy a pozitív covid-teszttel egyidőben Pamela azt is megtudta, ismét anyai örömök elé néz.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Pozitív terhességi teszt

Úgy döntöttem, csinálok egy terhességi tesztet. Így történhetett meg, hogy egy órán belül ott volt a kezemben a pozitív COVID-tesztem és a pozitív terhességi tesztem is! – mesélte Pamela a hot! magazinnak, aki sajnos a koronavírus maitt nem tudott teljesen felhőtlenül örülni a terhességének, hiszen ott volt benne egy olyan vírus, amelynek nem ismerte a hatásait, erről itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk.

Az orvosa megnyugtatta

– Hívtam az orvosomat, aki megnyugtatott, hogy semmi probléma nem lehet. Nagyon nehéz öt perc volt! De utána elkezdtünk örülni. Meglepett minket, hogy ilyen hamar összejött a baba: egyik nap megbeszéltük, s szinte másnap már teherbe is estem. Bencének kikerekedtek a szemei! – magyarázta boldogan Pamela, akinek a nővére is várandós, ő januárban fog szülni majd.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Nem várt nehézségek

Pamela boldogsága azonban még mindig nem volt felhőtlen, ugyanis egy nem várt nehézséggel is szembe kellett néznie neki és a párjának: Pamela ugyanis kórházba került.

Elájult, mentő jött érte

– Szombaton megtudtam a pozitív eredményt, és vasárnap, amikor éjjel egykor kimentem a konyhába, rosszul lettem. Amikor megfordultam, hogy szóljak Bencének, megszűntem létezni, elájultam, így be kellett vinni a kórházba…Hívtuk a mentőt, végül délelőtt 11-ig vizsgáltak, akkor jöhetett értem Bence – folytatja Pamela, aki az első sokk után megtudta, hogy minden rendben van a magzattal.

TÉMÁBA VÁG:

Nyári esküvőt terveztek, de a baba felülírt mindent

Bár a pár korábban nyári esküvőt tervezett, a baba most mindent felülírt. A lakodalom is így előrébb került s most már jó ideje valódi családként várják Nati kistesjóját, akinek már a nemét is tudják, ám úgy döntöttek nem árulják el, szeretnék ezt a titkot megtartani maguknak.

Ilyen gyönyörű volt az esküvőjén Pamela

Pamela nemrég az Instagram oldalán osztott meg egy csodálatos fotót, ami a nagy napjukon készült. Pami csakúgy ragyog a fotón, az oldalán szerelmével, Bencével és Natival, a pocakjában pedig már ott a kis jövevény, akinek már a nemét is tudják. Sőt, az esküvő napján derült ki, hogy a szerelmeseknek kislánya lesz. Pamela fotóját, melyet az esküvőjük napjárólt posztolt, ide kattintva tudod megnézni!

Kismamaként állt az oltár elé

„Én soha nem gondoltam volna, hogy kismamaként fogok valaha is férjhez menni, de ennek pont ez volt a varázsa. Pont emiatt volt gyönyörű az a pillanat, amikor ott vár a szerelmed, úgy, hogy a szívem alatt viszem a kisbabánkat, a gyermekünket”  – mondta a Fókusz műsorában néhány nappal ezelőtt Pamela.

Kiemelt kép: Hódi Pamela és Tóth Bence