A LikeNews is beszámolt róla, hogy elhunyt Bangó Margit imádott húga, Irénke. A 63 éves asszony négy és fél hónapig küzdött a tüdőrákkal. Az énekesnő az utolsó napokban is látogatta a testvérét a kórházban.

Bangó Margit húga Irénke néhány napja hunyt el, aki kicsit több mint négy és fél hónapig küzdött a betegségével. “Ma délelőtt elvesztettük drága Irénkémet. Szegény húgom 4 és fél hónapig küzdött a súlyos kórral, de már nagyon szenvedett. Minden nap meglátogattam, mellette voltam ameddig csak tudtam. Mérhetetlen fájdalmat érzek. Nagyon jó testvérek voltunk mind a kilencen, de így már csak ketten maradtunk Rózsikámmal” – nyilatkozta kedden az AcNews-nak Bangó Margit.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt mondta Bangó Margit lánya

Az énekesnő lánya, Marika a Blikknek mesélt Irénkéről. Az asszony elmondta, hogy sok szép emléke van nagynénjéről még a gyerekkorából, aki már most nagyon hiányzik nekik. Azt is elmesélte, hogy az orvosok abban bíztak, hogy a karácsonyt sem éli meg Irénke.

Még csak 63 éves volt

„Szegényke még csak hatvanhárom éves volt, de áttétes tüdőrákot állapítottak meg nála. Szeptemberben az orvosok azt mondták, hogy nem éli meg a karácsonyt, de Irénke erős volt, rácáfolt mindenkire. Amíg otthon volt, rendszeresen jártunk hozzá, később pedig a kórházban is látogattuk. A halála előtti napon is bent voltunk nála anyuval. Még megfoghattuk a kezét, megismert minket, tudta, hogy ott vagyunk mellette, mindig örült, ha mentünk hozzá. Mivel tudtuk, hogy nincs sok hátra szegénykének, elköszöntünk tőle” – nyilatkozta Marika a Blikknek.

Nincs meg a temetés időpontja

Bangó Margit lánya a lapnak elmondta, hogy habár a temetés fix dátuma még nincs meg, virrasztást már tartottak Irénkéért, ám a hagyományok szerint akár több napos is lehet, de most a járványhelyzetre való tekintettel csupán egy nap volt.

Összetört Margit

Marika elmondta, hogy édesanyja teljesen összetört a gyásztól, ám a család próbálja segíteni őt. Az énekesnő és húga nagyon közel álltak egymáshoz, jó testvérek voltak. „Most egymásba kapaszkodunk, hiszen Irénke lányának és unokájának is nehéz, de anyut nagyon megviseli a tragédia. Kilencen voltak testvérek, most már csak ketten maradtak, ő és Rózsika néni. Anyut sokan keresik most, folyton csöng a telefonja, de nem akar beszélni, gyászol, és azokból merít erőt, akik közel állnak hozzá, belőlünk” – nyilatkozta Marika.

Nyerészkedni akartak a fájdalmán

Tegnap a LikeNews is megírta, hogy akadtak olyan rosszindulatú kattintásvadász portálok, akik nyerészkedni akartak az énekesnő gyászán és inkább Bangó Margit halálhírét keltették.  

A közösségi oldalán fakadt ki

Érthetően a művésznő is kiakadt, így a Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, ahol arra kéri ezeket a portálokat, hogy fejezzék be az álhírek terjesztését: “Megdöbbenve látjuk ,és ismerősöktől megállás nélkül csörög a telefon,hogy egyes Like vadász hírportálok úgy próbálnak kattintást generálni,hogy az én halálhíremet keltik!! Szégyelljék el magukat ,hogy a család gyászát, fájdalmát nem tartják tiszteletben és még ilyen esetben sem szent nekik semmi! Imádott húgom elvesztése megviseli a családot! Kérem a médiát tartsa tiszteletben a gyászunkat, akár valós akár valótlan hírportál legyen!” – írta a bejegyzésében Bangó Margit.

Koronavírusos volt

A tavalyi évben az énekesnő is átesett a koronavírus-fertőzésen, ám korábban elárulta, hogy szerencsére mivel sok vitamint szed, ezért egész könnyedén átvészelte.

Lányával újra egymásra találtak

A sok fájdalom közepette, valami jó is történt az utóbbi időben az énekesnővel, ugyanis néhány hónappal ezelőtt újra egymásra találtak lányával, Marikával, akivel hosszú évekig nem beszéltek egymással.

9 év

Anya és lánya 9 évvel ezelőtt vesztek össze, azóta nem volt túlságosan közeli a kapcsolatuk, ám nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi karácsony megtörte köztük a jeget és közel egy évtized után végre kibékültek és együtt ünnepeltek.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bangó Margit, TV2