A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy februárban Harry herceg és felesége Meghan Markle bejelentették, hogy második gyermeküket várják. A párosnak már van egy kisfia, aki az Archie nevet kapta. Most elkezdődtek a találgatások, hogy mi lehet az a név, ami a legesélyesebb, hogy a házaspár adni fog a születendő kislányuknak.

Ez a két név a legesélyesebb

A brit fogadóirodákban a legtöbben a Diana névre tippeltek, Harry édesanyja után, de egyre többen gondolják úgy, hogy a kicsi a Lily nevet fogja kapni, ami viszont Erzsébet királynőhöz köthető. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Előtte tisztelegnének

Ha a kislány a Lily nevet fogja kapni, akkor Meghan és Harry Erzsébet királynő előtt tisztelegne, ugyanis őt gyermekkorában Lilibetnek szólították, valamint néhai férje a nemrégiben elhunyt Fülöp herceg is így hívta az uralkodónőt – írja a Dailymail.

Valentin-napon jelentették be

A LikeNews is beszámolt róla, hogy második gyermekét várja Meghan sussexi hercegné, a brit uralkodó unokájának, Harry hercegnek a felesége. A hírt a páros idén február 14-én Valentin-napon jelentette be.

Diana előtt tisztelegtek

37 évvel ezelőtt a hercegnő is Valentin-napon jelentette be, hogy várandós második gyermekével Harry-vel, tehát valószínűleg a hercegi pár ezért választotta ezt az időpontot, hogy így is tisztelegjenek a néhai Lady Diana előtt.

Első gyermekük 2019-ben született

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született. Harry jelenleg a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül. 

Meghan tavaly is várandós volt, de sajnos elvetélt

Meghan hercegné tavaly is várandós volt, de második magzatát elveszítette. Erről maga írt novemberben a The New York Timesban megjelent cikkében, beszámolva a veszteség okozta, szinte elviselhetetlen gyászáról. 

Márciusban tálaltak ki

Harry és ex-színésznő felesége Meghan Markle idén márciusban Oprah Winfreynek tálaltak ki a királyi család árnyoldalairól. Meghan az interjúban bevallotta, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné megsiratta az esküvője előtt, amikor nem értettek egyet valamiben a koszorúslányok ruhájával kapcsolatban, ám az egészben az volt a leginkább borzasztó, hogy a médiában ez pont másképp terjedt el, mintha Meghan lett volna az, aki megríkatta a hercegnét. Meghan elmondta, hogy a hercegné később bocsánatot kért tőle virágokkal és egy kedves üzenettel épp ezért nem is ment bele a vita részleteibe, mert úgy érezte, hogy nem lenne fair Katalinnal szemben, de így is nehéz volt neki, hogy egy olyan dologért okolták, amit nem ő követett el.

Nem utazott vissza Amerikába

Harry herceg nagyapja, Fülöp temetése után úgy döntött, hogy nem utazik egyenesen haza Amerikába, sőt még akár napokig is a szigetországban maradhat, hogy nagymamája II. Erzsébet mellett legyen a 95. születésnapján. EZ IS ÉRDEKELHET! Hoppá: Harry herceg nem utazott vissza Amerikába a családjához

A temetésre ment haza

A LikeNews.hu is megírta, hogy a tavaly Amerikába települt Harry herceg hazautazott Nagy-Britanniába Fülöp halálát követően, ám felesége Meghan Markle nem tartott vele, egyrészt a várandóssága miatt, valamint azért, mert nem szerette volna, hogy ráháruljon a figyelem a botrányos márciusi interjújuk óta. OLVASD EL EZT IS! Kiderült a titok: Meghan Markle valójában ezért nem lesz ott Fülöp herceg temetésén

Együtt mentek Fülöp koporsója mögött

Mint megírtuk, mióta Harry az Egyesült Államokba költözött, valamint amióta kiteregették a királyi család szennyesét, azóta Vilmos herceg nem ápol túl jó kapcsolatot az öccsével. A temetésen mindketten a Fülöp koporsóját szállító gépjármű mögött haladtak, ám nem egymás mellett, de a temetésről készült felvételeken jól látható, hogy a két testvér beszélgetett a szertartás után. 

A királynő nem fog ünnepelni

Férje halálára való tekintettel Erzsébet idén nem szeretné megünnepelni a születésnapját A gyászoló királynő a családtagjaitól is elszigetelődött ebben a nehéz időszakban, de mivel Harry nagymamájának otthonának közelében szállt meg Frogmore Cottage-ben, így akár lehetséges, hogy sétálni összefuthatnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Harry herceg és Meghan Markle – Forrás: Youtube-videó