Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Tóth Andi a közösségi oldalán tett közzé egy fotót, amely azt bizonyítja, hogy Tóth Gabi egy titkos Facebook-csoportban alázza meg őt. Gabi erre az Instagram oldalán, videóban reagált később, ahol tisztázni szerette volna a miérteket, most pedig Tóth Andi szólalt meg az ügy kapcsán.

Gabi durván beszólt

Mint megírtuk Andi a napokban osztott meg egy fotósorozatot, amin éppen kávézik és ami egyébként egyben egy tequila reklám is volt, a képek pedig Andihoz híven egy kicsit erotikusra sikerültek. Valószínűleg Gabi ezen paprikásodhatott fel, ugyanis nagyon úgy fest, hogy egy titkos csoportban keményen odapörkölt a képek kapcsán ifjú kolléganőjének. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kemény szavak

“Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen….bravo…jó üzenet a fiataloknak…imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.” – írta állítólag a posztban Gabi.

Andihoz eljutott

Andi mivel a csoport tagja volt nagy eséllyel saját maga látta a bejegyzést, amire a következő módon reagált a közösségi oldalán, a poszthoz pedig csatolta Gabi megnyilvánukólását is. “Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával.”

Erről van szó:

Gabi videóüzenetben reagált

Tóth Gabi ezt követően egy igencsak posztban, illetve videóban reagált a történtekre, sőt a 2014-es megismerkedésükről is szót ejtett. „Sokat gondolkodtam, hogy írásban reagálok az elmúlt nap eseményeire, de hamar rájöttem, hogy az nagyon hosszú lenne, és vélhetően kevesen olvasnák végig. Kérlek Titeket, hallgassátok meg az alábbi videó-bejegyzést!

Kapcsolódó:

Nem a háta mögött bántotta

“Fontos: Andit nem a háta mögött ‘bántottam’, hanem egy zárt csoportban, amelynek ő is tagja volt, véleményt alkottam egy bejegyzéséről! Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így. Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott. Ez a csoport arról szól, hogy valóban szakmabeli és szakma közeli emberek őszintén megfogalmazhatják a véleményüket, és egy dolog tilos: megsértődni. Elhangoznak pro és kontra érvek, őszintén, kendőzetlenül, és még eddig soha nem volt belőle konfrontálódás. Elém is tartottak már a csoporttagok görbe tükröt, amivel néha fájt szembesülni, de pont az a lényeg, hogy itt olyan kritikákat forgalmazunk meg, amin bizony néha nem árt elgondolkodni” – írta Tóth Gabi a tegnapi események hatására.

Most megszólalt Tóth Andi

„Vicc ez az egész! Azt mondta Gabi, hogy lett volna lehetőségem megvédeni magamat, de könyörgöm, ez nem egy bikaviadal, hogy meg kelljen védenem magam. Nem vagyunk mi állatok, legalábbis én biztosan nem!” – jelentette ki az énekesnő.

Úgy gondolja ebből ő nem jöhet ki rosszul

„Nyilatkozzon csak Gabi, amit akar rólam, én már mindent elmondtam és ebbe a vitába nem szeretnék jobban beleállni. Szerintem én ebből rosszul nem jöhetek ki, mert semmi rosszat nem tettem ellene. Nyugodtan szidjon csak Gabi, én ennél okosabb vagyok, és nem mondok semmi rosszat róla, mert ő ezen csak tovább lovagol. Gabi szeret beleállni az emberekbe, de a kesztyűt a továbbiakban nem veszem fel, szeretném elvarrni ezt a szálat. A lelkiismeretem tiszta, mint a patyolat, ő meg főjön csak a saját levében!” – mondta a Blikknek Andi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Andi – Tóth Gabi, LikeNews montázs