Hatalmas örömhírről számolt be Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A párosnak hamarosan kisbabája születik, erről a Story mai számában beszéltek.

Harmadik gyereküket várják

A párnak már van két gyermeke: a hétéves Beni és a két éves Milla azonban most kistesót kap, akinek a nemét egyelőre nem tudják.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Csak egészséges legyen

Szabináék a Story magazin címlapján jelentették be, hogy hamarosan bővül a családjuk s bár a kicsi nemét még nem tudják, egyetlen kívánságuk csupán annyi, hogy egészséges legyen.

Meglepődött pedig…

Amikor nem jött meg a menstruációm, azonnal csináltam egy tesztet. Egyértelműen pozitív lett, amin nem kellett volna meglepődnöm, elvégre nem szedtem fogamzásgátlót, egyébként is mindkét gyerekünk könnyen fogant. Mégis meglepődtem, hogy ilyen hamar összehoztuk a babát. Örülök nagyon. Hamarosan 35 éves leszek, Gábor 38 múlt, ez a kor ideális a harmadik gyerekünk vállalására – mondta a lapnak Tápai Szabina.

NE HAGYD KI!

Újabb bébibumm a sztároknál, Hódi Pameláék babája is hamarosan megszületik

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Hódi Pamela is állapotos, a sztármami pedig nemrégiben elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt, ám a gyerkőc nevéről egyelőre még nem tudtak megállapodni a férjével, Tóth Bencével.

Kapcsolódó:

Hamarosan megszületik második gyermeke

“Úgy döntöttem, csinálok egy terhességi tesztet. Így történhetett meg, hogy egy órán belül ott volt a kezemben a pozitív COVID-tesztem és a pozitív terhességi tesztem is! – mesélte Pamela a hot! magazinnak néhány héttel ezelőtt, aki sajnos a koronavírus miatt nem tudott teljesen felhőtlenül örülni a terhességének, hiszen ott volt benne egy olyan vírus, amelynek nem ismerte a hatásait.

Kiemelt kép: Tápai Szabina – Kucsera Gábor