Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt szombat este véget ért az első magyarországi Dancing with the Stars, amit Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan párosa nyert meg. A fináléban az elképesztő produkciók mellett a zsűri is táncra perdült, így Ördög Nóra is, akiről férje így beszélt az előadást követően.

Kapcsolódó:

Hányszor fog még lenyűgözni?

„Egy életben hányszor fogom tátott szájjal figyelni amint beszél, pózól, vacsorát főz, színpadra lép, kitalál valamit, megírja, jàátszik a gyerekkel, stb, stb. Tegnap úgy táncolt, mint ahogy még sosem láttam. Még mit tartogat vajon nekem (nekünk)? Egy biztos, szerencsés vagyok, hogy Nekem Ő Szerelem.” – írja posztjában Nánási.

A zsűri teljes tánca itt nézhető vissza

Ördög Nóra el is sírta magát

Mint megírtuk Gelencsér Timiék bécsi keringővel léptek utoljára színpadra, amit a zsűri röviden úgy értékelt: így néz ki egy győztes keringő. Grátisz az ítészek nem voltak restek kimondani, szerintünk Timiék párosának kellene megnyerni a versenyt.

Könnyeivel küzdött Ördög Nóra és Molnár Andi Gelencsér Timiék utolsó produkciója után

A zsűri tagjai állva tapsoltak az előadás után, sőt Ördög Nóra és Molnár Andi Timiék bécsi keringőjét követően a könnnyeivel küzdve próbálták összefoglalni a gondolataikat.

Így néz ki egy győztes keringő

Molnár Andi azonnal azzal kezdte: így néz ki egy győztes keringő. “Csodálatosak vagytok, beírtátok magatokat a Dancing with the Stars történelmébe” – mondta.

Kapcsolódó:

Ördög Nóri is a könnyeivel küzdött

A meghatottságtól Ördög Nóra is alig tudott megszólalni. A csinos tévés elmondta, hogy valójában mindegy is az eredmény, hiszen a lényeg csakis az, hogy ők is a nézők mi mindent kaptak a műsor által és Timiéktől hétről-hétre. “Az a helyzet, hogy ez egy győztes bécsi keringő” – mondta Nóra.

Kiemelt kép: Ördög Nóra, TV2