A LikeNews is megírta, hogy Pécsi Ildikónak nem csak egy, hanem két végrendelete van. A színésznő fogadott fia elmondta, hogy az új testamentumot nem sokkal a halála előtt készítette a színésznő.

A cseppkő utcai lakás

Az ingatlan az olvasók számára is ismerős lehet, ugyanis ez az az ominózus lakás, amin a színésznő és volt menye Pártos Csilla évekig veszekedtek, valamint 2019 májusában innen lakoltatták ki unokáját Csabikát. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rendeződött a viszony

Pécsi Ildikó és unokája viszonya később rendeződött, elhunyt férje sírjához is többször mentek ki közösen a színésznő halála előtt.

Gödöllői telkek

A budai ház mellett az örökösé lesz négy gödöllői telek is, ebből kettő 750 négyzetméteres, egy nagyjából 3000 négyzetméteres és egy 2000 négyzetméteres földterület, amiről majd a tulajdonos szabadon rendelkezhet – írja a Ripost.

Pécsi Ildikó otthona

Továbbá az örökösé lesz Pécsi Ildikó gödöllői otthona is, amely egy gyönyörű kerttel, valamint egy kinti és egy benti medencével is rendelkezik, de ezen kívül még rengeteg ingóságot hagyott hátra a színésznő.

A három Csaba

Az ügy érdekessége, hogy örökösként három férfi jöhet szóba és mindhármukat Csabának hívják. Az egyikük a színésznő fia, Szűcs Csaba, valamint unokája Csabika, a harmadik lehetséges örökös pedig L. Péterfi Csaba a színésznő fogadott fia és bizalmasa.

Fiával egyszer megromlott a viszonya

Csakúgy mint unokájával fiával is megromlott a viszonya egyszer Ildikónak, ám később kibékültek és újra közel álltak egymáshoz. A LikeNews is megírta, hogy Szűcs Csabát nagyon megviselte, hogy mindkét szülőjét fél éven belül vesztette el.

Férje tavaly júliusban hunyt el

Pécsi Ildikó imádott férje, Szűcs Lajos tavaly júliusban hunyt el.

Filmbeillő szerelem volt az övék

Igazi filmbe illő, romantikus történet. Már a megismerkedésük sem volt mindennapi, a focista az Aranyember című filmben látta meg a fiatal Ildikót, és azonnal beleszeretett. Később személyesen is találkoztak, és többé nem engedték el egymás kezét.

Ezt mondta L.Péterfi Csaba

„Való igaz, hogy Ildikó a halála előtt nem sokkal mindent újra átgondolt, és megfogalmazott egy új végrendeletet. Mivel az későbbre datálódik, azt kell figyelembe venni, de természetesen a tartalmáról nem beszélhetek” – mondta a színésznő bizalmasa a Ripostnak.A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó