Nehéz időszakot él meg a Szomszédok sorozat egykori sztárja! Csűrös Karola ugyanis az elmúlt hónapokat magányosan töltötte az otthonában, betegsége miatt nem tud kimozdulni annak ellenére sem, hogy már mindkét koronavírus elleni oltást megkapta.

Súlyos balesetet szenvedett

A legendás színésznő másfél évvel ezelőtt otthonában esett el, a térde pedig eltörött. Később kórházban is kezelték, ugyanis trombózist kapott és habár minden héten gyógytornász segíti Karola felépülését, sajnos állapota lassan javul. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!  

Egyszer hagyta el az otthonát

Csűrös Karola az elmúlt másfél évben csupán egyszer hagyta el az otthonát, amikor a férjének a néhai rendezőnek, Horváth Ádámnak avattak emléktáblát Budapesten. A színésznő akkor is csak hosszas előkészületek árán tudott részt venni az eseményen.

Nem tud kimozdulni

A művésznő egyelőre nincs olyan állapotban, hogy kimozduljon otthonról, pedig ha tehetné szívesen sétálna a szabadban, vagy töltené az idejét a családjával. „Bár van segítségem, a legtöbb napom magányosan telik, sokszor Ádámra meg a régi időkre gondolok. Nyilván más lenne, ha itt lenne velem, de úgy néz ki, még a júliusi évfordulón sem tudok kimenni a temetőbe. Az éltet, hogy bizakodom, meggyógyulok és újra sétálhatok, de egyelőre nem látom, ez a pillanat mikor jöhet el, most úgy néz ki, még odébb van” – mondta a Blikknek a színésznő.

Az ünnepek sem telnek jól

A színésznő számára a legutóbbi karácsony és szilveszter is szomorúan telt, valamint a mostani húsvét is locsolkodók nélkül múlt el. EZ IS ÉRDEKELHET! Hamarosan Csűrös Karola is megkapja a koronavírus elleni vakcinát – ám így sem lehet felhőtlen a színésznő boldogsága

Nem fogadja otthonában a rokonait

„Bár már megkaptam mind a két vakcinát, és szerencsére jól is vagyok, a gyerekekkel még nem tudok találkozni. Nem merem őket itthon fogadni, ezért azt találtuk ki, hogy a szomszédos parkban sétálunk majd, ha jobb lesz az idő. Nagyon vártam, de nem minden alakul úgy, ahogy az ember eltervezi. Jár hozzám a kedves gyógytornász, de lassan haladunk, sajnos, nehezebben gyógyul a térdem, mint gondoltuk volna. Nem tudnék még sétálni, pedig most ez lenne az egyetlen megoldás, hogy a szeretteimmel tölthessek egy kis időt” – mesélte Csűrös Karola a lapnak.

Telefonon tartják a kapcsolatot

A színésznő a szeretteivel telefonon tartja a kapcsolatot és habár így is nagyon jókat beszélgetnek, mégsem ér fel egy személyes találkozással. „Várom, hogy újra megöleljem őket, hogy utazzunk egy picit, remélem, az egészségem megengedi majd ezt a kis szabadságot és jókedvet” – nyilatkozta a művésznő. OLVASD EL EZT IS! Egyedül fog karácsonyozni Csűrös Karola: férje halála óta ez az első magányos szentestéje

Pásztor Erzsi sokat kirándul

Karola elmondta, hogy jó barátnője a szintén színésznő Pásztor Erzsi sokat jár kirándulni azután, hogy megkapta a koronavírus elleni vakcinát. A színésznő csak azt bánja, hogy amikor a barátnője hívta kirándulni és még jó volt a lába, akkor nem tartott vele.

Nem jár ki a temetőbe

A színésznő a lapnak elmondta, hogy nem csak a lába miatt nem jár sűrűbben a férjéhez a temetőbe, hanem azért is, mert még túl fájdalmas számára. „Ha tudnék, se mennék többször, még nem! Nem lehet ilyen hamar megemészteni azt, hogy akivel egy életet leéltünk, egyszer csak nincs többé. Túl fájdalmas ez a szembesülés” – mondta szomorúan Csűrös Karola. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!  

Kiemelt kép: Csűrös Karola – Forrás: ATV