Csűrös Karolát már értesítették, hogy hamarosan ő is megkapja a koronavírus elleni vakcinát, így a művésznőnek legalább egy gonddal kevesebb lesz, ám még mindig nem lehet felhőtlen a boldogsága, ugyanis a lába még mindig nem gyógyult meg.

Nem tud pontos dátumot

Csűrös Karola a Borsnak elárulta, hogy habár pontos dátumot még nem mondtak, de már értesítették, hogy hamarosan ő is megkapja a védőoltást, aminek nagyon örül, ugyanis egy akadállyal kevesebb lesz neki és már “majdnem régi életét” élheti. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tavaly kapott trombózist

A színésznő tavaly áprilisában kapott trombózist, életveszélyes állapotban került kórházba és habár már otthon van, de a lába még mindig nem jó. A színésznő évek óta küzd láb- és csontproblémákkal, a Madách Színházban az utolsó szerepét is bokaszalag-szakadás miatt adta vissza, valamint férje temetésén is többen segítették oda a sírhoz, ugyanis nem tudott állni.

Utál sétálni

Utálok sétálni, úgyhogy nem tervezem, hogy összevissza kó­szá­lok majd a vá­rosban, ha szabad leszek, és jó lesz a lábam. Elég a tudat is, hogy mehetek. De ez még nagyon tá­vo­linak tű­nő re­mény, most min­den ener­­gi­ám­mal ar­ra kell kon­­cent­rál­nom, hogy já­rás­ké­pes le­gyek leg­­alább a la­­ká­so­mon be­lül – mondta a színésznő a lapnak.

A karácsonyt és a születésnapját is magányosan töltötte

A művésznő a koronavírus-járvány miatt a tavalyi születésnapját és a karácsonyt is magányosan töltötte a szerettei nélkül. 2020-ban töltötte először egyedül a szentestét férje halála óta. A színésznő akkor elárulta, hogy barátnőjével, Pásztor Erzsivel fog telefonon beszélni a szeretet ünnepén.

Pásztor Erzsi megkapta a vakcinát

Megkapta a koronavírus elleni oltás első dózisát Pásztor Erzsi! A színésznő szerencsére az első adag után semmilyen kellemetlen mellékhatást nem tapasztalt, így izgatottan várja, hogy jövőhéten megkapja az utolsót is.

Nem volt mindegy melyiket kapja

A Szomszédok egykori sztárja elárulta, hogy a pollenallergiája miatt, bizony neki nem volt mindegy, hogy melyik vakcinával oltják be. Hozzátette, hogy már régóta várta, hogy megkapja a védőoltást.

Korda György is megkapta az első adagot

Korda György is megkapta a koronavírus elleni vakcinát! A zenész lassan egy éve élt önkéntes karanténban és végre eljött számára a várva várt pillanat, amikor a háziorvosa felhívta, hogy sorra került.

Türelmes volt

Az énekes türelemmel kivárta a sorát, amúgy sem szeretett volna protekcióval előrébb jutni és elvenni mások elől a helyet, ám mivel neki is van krónikus betegsége, valamint a korából kifolyólag most már rá is sor került.

Várja a második oltást

Az énekes szerencsére az első adag vakcina után semmilyen furcsa mellékhatást nem észlelt, így izgatottan várja, hogy a második dózison is túl legyen és ne kelljen többé bezárkózva élnie.

Balázs Klárinak még várnia kell

Az énekes elárulta, hogy feleségének Klárikának még kicsit várnia kell, mire sorra kerül az oltási sorrendben.

Bíznak a vakcinában

A zenészházaspár úgy gondolja, hogy megbízható lesz az a védőoltás, amit Európában és Magyarországon is bevizsgálnak, ezért nyugodt szívvel adatják be maguknak.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csűrös Karola, TV2