Az egykori Disney-sztár és világhírű énekesnő Miley Cyrus megdöbbentő dologról számolt be: állítása szerint egy ufó üldözte.

Megdöbbentő nyilatkozatot tett Cyrus

„Hazafelé vezettem aznap, amikor üldözni kezdett valamiféle UFO. A legjobban úgy tudnám elmagyarázni, mint egy nagy, gyors hógömböt, ami sárgán világít. Láttam repülni, és a barátom is látta. Sőt, egy pár autó meg is állt azon az útszakaszon, hogy megnézze. Szóval úgy gondolom, igazi volt” – mondta az énekesnő.

Elmondása szerint az eset után napokig remegett, teljes kikészült a történtektől.

Drog hatása alatt állt

A sztorihoz Cyrus hozzátette, hogy pont előtte vásárolt drogot egy gyorsétterem előtt álló kisbuszból, így akár az is elképzelhető, hogy az ufót csupán a kábítószerhatása alatt látta. Ám mindennek ellenére az énekesnő többé nem úgy néz fel az égre, mint korábban – írja a Bors.

https://www.instagram.com/p/CGSlwEzJEUx/

Ez is érdekelhet! Válása után újra boldog: kolléganőjébe szeretett bele a népszerű magyar színész

Robbie Williamsnak is volt már hasonló tapasztalata

A világhírű énekes két évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy őt is látogatta már meg földönkívüli, sőt Williamst annyira érdekelte a téma, hogy még egy dokumentumfilmet is készített paranormális jelenségekről, ami a Hunt The Skinwalker címet kapta – írja a Dailymail.

Williams nem állt drogok hatása alatt

Az énekes korábban kábítószerfüggő volt, ám azt mondta, hogy amikor a földönkívülit látta akkor bizony semmilyen szer hatása alatt nem állt.

Ez is érdekelhet! Így trükköznek a Netflix ingyenes hónapjával, árat emelhet a szolgáltató

Ezek a LikeNews legfrissebb hírei

Kiemelt kép: Miley Cyrus