A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila nemrégiben egy olyan családdal találkozott, akik ott voltak egy 22 évvel ezelőtti rablásánál Budapesten. Az édesanya és fia egy hihetetlen történetet meséltek el a most már keramikusként dolgozó egykori bankrablónak.

Ezt köszönhetik Attilának

Böhm Alex és édesanyja elmesélték Ambrusnak, hogy bizony neki köszönhető, hogy a fiú 22 évvel ezelőtt leszokott a cumizásról: „Másfél éves voltam, amikor az édesanyám levitt a Molnár-szigetre Soroksáron, miközben Attila megjelent a helyi bankban. A rendőrök lezárták az egész környéket. Órákon keresztül nem lehetett elhagyni a helyszínt, én pedig valahol útközben elhagytam a cumisüvegemet. Olyan sok idő telt el cumisüveg nélkül, hogy hiába sírtam, az anyukám nem tehetett mást, egy szívószálas italt vett nekem megnyugtatásul. Így elmondhatom magamról, hogy Attila rablásának köszönhetően gyorsan leszoktam a cumizásról. A családban ez már örök sztori marad, és hálásak is emiatt Attilának” – monda Alex a Ripostnak, akinek Attila néhány keramikus fogást is tanított a látogatáskor. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Feleségéért meg kellett küzdenie

A LikeNews is beszámolt róla, hogy nem volt könnyű dolga a feleségével Ambrus Attilának! Kiderült, hogy jócskán meg kellett küzdeni azért, hogy bebizonyítsa a kedvesének, hogy érdemes a szerelemre. A fiatal nő minden szempontból leellenőrizte Attilát, mielőtt beadta a derekát neki.

A titkos szolgálatok elbújhatnak

“Réka mögött az összes titkosszolgálat elbújhat, olyan nyomozást rendezett körülöttem” – nyilatkozta a Borsnak a TV2 sztárja.

Régen a pénzével nyűgözte le a nőket

Ambrus a börtön előtt mindig a pénzével nyűgözte le a nőket, akkoriban nem is kellett udvarolnia, ugyanis különösképpen nem foglalkoztatta, hogyha csak a pénze miatt vágyott valaki a társaságára. “Régebben sosem volt gondom a nőkkel. Mivel a bankok „támogattak”, ezért az udvarlásra, hódításra nem igazán volt szükségem. A hölgyek maguktól is jöttek, engem pedig nem érdekelt, hogy a pénzemre vagy a személyemre utaznak” – nyilatkozta a Viszkis a lapnak.

Így ismerkedtek meg

Attila elárulta,hogy 20 évvel fiatalabb feleségét egy kolbászfesztiválon ismerte meg, ahol a kedvese ruhákat árult, ő pedig a kerámiáit. “Egyszer csak odajött hozzám, beszélgettünk, kiderült, hogy neki is Ambrus a vezetékneve, amit egy jelnek vettem. Gondoltam, ha feleségül veszem, még a nevemet sem kell, hogy felvegye, úgyhogy kőkemény udvarlásba kezdtem, de ő folyton kikosarazott” – mesélte Ambrus, aki elmondta, hogy első látásra beleszeretett gyermeke édesanyjába.

EZT IS OLVASD EL! Ő Ambrus Attila ritkán látott felesége! Réka 20 évvel fiatalabb nála, mégis nagyon boldogok – fotó

Réka mindent leellenőrzött

Réka még a kapcsolatuk előtt biztosan tudni akarta, hogy érdemes-e esélyt adnia az egykoron Viszkisként elhíresült Ambrusnak, ezért a horoszkóptól kezdve minden szempontból megvizsgálta, hogy összeillenek-e, sőt még orvosi vizsgálatokra is elküldte a fülig szerelmes Attilát.

Nem fél a vírustól, de kérni fogja az oltást

Ambrus Attila korábban elárulta, hogy mivel makkegészséges különösebben nem tart a koronavírustól, de ennek ellenére hiányzik neki a régi élete, valamint az, hogy piacra járhasson, így hamarosan ő is jelentkezni fog az oltásért és amint lehetséges lesz beadatja magának.

Nem fog tolongani

A Viszkis azt is elmondta, hogy tolongani azonban nem fog a vakcináért, de szeretné ha az élete visszakerülne a régi kerékvágásba és szabadon mehetne vásárba, utazni, így a családjával együtt úgy döntöttek, hogy befogják adatni maguknak a koronavírus elleni védőoltást.

Hálás a munkájáért

Ambrusnak karácsony előtt rengeteg munkája volt, így a fáradalmakat az ünnep alatt aludta ki. Elmondása szerint utoljára a börtönben aludt ennyire sokat, ám nem panaszkodik, mert hálás, hogy legalább neki még van munkája. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Ambrus Attila, TV2