Nem volt könnyű dolga a feleségével Ambrus Attilának! Kiderült, hogy jócskán meg kellett küzdeni azért, hogy bebizonyítsa a kedvesének, hogy érdemes a szerelemre. A fiatal nő minden szempontból leellenőrizte Attilát, mielőtt beadta a derekát neki.

A titkos szolgálatok elbújhatnak

„Réka mögött az összes titkosszolgálat elbújhat, olyan nyomozást rendezett körülöttem” – nyilatkozta a Borsnak a TV2 sztárja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Régen a pénzével nyűgözte le a nőket

Ambrus a börtön előtt mindig a pénzével nyűgözte le a nőket, akkoriban nem is kellett udvarolnia, ugyanis különösképpen nem foglalkoztatta, hogyha csak a pénze miatt vágyott valaki a társaságára. „Régebben sosem volt gondom a nőkkel. Mivel a bankok „támogattak”, ezért az udvarlásra, hódításra nem igazán volt szükségem. A hölgyek maguktól is jöttek, engem pedig nem érdekelt, hogy a pénzemre vagy a személyemre utaznak” – nyilatkozta a Viszkis a lapnak.

Így ismerkedtek meg

Attila elárulta,hogy 20 évvel fiatalabb feleségét egy kolbászfesztiválon ismerte meg, ahol a kedvese ruhákat árult, ő pedig a kerámiáit.

Közös vezetéknév

„Egyszer csak odajött hozzám, beszélgettünk, kiderült, hogy neki is Ambrus a vezetékneve, amit egy jelnek vettem. Gondoltam, ha feleségül veszem, még a nevemet sem kell, hogy felvegye, úgyhogy kőkemény udvarlásba kezdtem, de ő folyton kikosarazott” – mesélte Ambrus, aki elmondta, hogy első látásra beleszeretett gyermeke édesanyjába.

Réka mindent leellenőrzött

Réka még a kapcsolatuk előtt biztosan tudni akarta, hogy érdemes-e esélyt adnia az egykoron Viszkisként elhíresült Ambrusnak, ezért a horoszkóptól kezdve minden szempontból megvizsgálta, hogy összeillenek-e, sőt még orvosi vizsgálatokra is elküldte a fülig szerelmes Attilát.

A csillagok állása?

„Megnézte, hogy a csillagok állása szerint összeillünk-e, utánajárt a csillagjegyemnek, aszcendensemnek, mindenféle fórumon leellenőrzött, és még orvosi vizsgálatoknak is alávetett. Mindenről meg akart bizonyosodni, a testi egészségemről is, én pedig önként és dalolva vetettem alá magam mindenféle hülyeségnek, csakhogy bebizonyítsam, érdemes vagyok arra, hogy komolyan vegyen” – nyilatkozta Ambrus.

EZT IS OLVASD EL!

Ő Ambrus Attila ritkán látott felesége! Réka 20 évvel fiatalabb nála, mégis nagyon boldogok – fotó

Néha kikészíti a családját

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Ambrus Attila sokszor az őrületbe tudja kergetni a családját. Ambrusnak van olyan szokása, amit sajnos képtelen levetkőzni a mai napig. A Viszkis tizenhárom évig ült börtönben, de a rideg nevelőintézetet már fiatalabb korában is megismerte, ezek által pedig rettenetesen rendmániás lett, amit valószínűleg már nem is fog tudni leküzdeni a jövőben.

A karantén időszakról beszélt

“Bár a feleségemmel amúgy is nagyon sok időt töltünk együtt, a karantén alatt egész nap együtt voltunk. Egy ilyen időszak óhatatlanul kihozza az ember összes jó és rossz tulajdonságát. Utóbbiból nekem van egy pár. Többek között rendmániás vagyok, így meg tudok őrülni a kupitól, a rendetlenségtől. Sajnos az egész családomat belekényszerítem ebbe, ami tudom hogy problémás viszont meg kell érteniük, hogy nekem 19 évig megmondták, hogy mikor, mit csináljak, mikor takarítsak és hogyan. Ez beleég az emberbe” – mondta a Ripostnak Ambrus Attila.

Váratlanul jöttek ellenőrizni

A Viszkis elárulta, hogy ezekben az intézményekben váratlanul jöttek ellenőrizni a felügyelők, így belerögzült, hogy mindig rendnek és tisztaságnak kell lennie. “A börtönben és a javítóintézetbe is váratlanul jöttek ellenőrizni és ha nem volt rend, annak büntetés volt a vége. Próbálok küzdeni a berögződések ellen, de nem mindig megy. Néha körbe megyek a házban és keresem a morzsákat a földön vagy az asztalon” – nyilatkozta a lapnak a Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila.

Nem fél a vírustól, de kérni fogja az oltást

Ambrus Attila korábban elárulta, hogy mivel makkegészséges különösebben nem tart a koronavírustól, de ennek ellenére hiányzik neki a régi élete, valamint az, hogy piacra járhasson, így hamarosan ő is jelentkezni fog az oltásért és amint lehetséges lesz beadatja magának. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Ambrus Attila, TV2