Ambrus Attila neve bár összeforrt a Viszkis jelzővel, az egykori bankrabló viszont már réges-régen maga mögött a hagyta a balhés időket. Jelenleg sokkal többet látni inkább a tévében, legutóbb például a Farm VIP műsorában, ám eközben a Viszkis már odaadó férj és apa is, hiszen boldog házasságban él a nála 20 évvel fiatalabb Rékával, akivel együtt nevelik közös kislányukat.

Nyolc éve ismerte meg Rékát

Mint ismert Ambrus Attila 13 évet volt börtönben s talán még ő maga sem gondolta, hogy egyszer megadatik nekik a boldog család. Ám a sors úgy akarta, hogy megismerje Rékát. Nyolc évvel ezelőtt ismerkedtek meg, azóta hatalmas harmóniában élnek egymással. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ritkán látni a feleségét

Bár a Viszkis feleségét ritkán látni, nemrégiben mégis kivételt tettek, hiszen a Tények Plusz műsorában Réka is beszélt a kapcsolatukról. Elmondta, eleinte zavarta a 20 év korkülönbség és szerelme múltjával sem volt teljesen megbékélve, ám ez mára már teljesen megváltozott.

Réka komoly kapcsolatban gondolkodott

„Úgy voltam vele, hogy én komoly kapcsolatban gondolkodtam, és időre volt szükségem, hogy megismerjük egymást, hogy lássam, ő egy jó ember, egyáltalán azt, hogy milyen ember valójában. Minél többet voltunk együtt, annál inkább meggyőzött arról, hogy egymás mellett van a helyünk” – mesélte Réka a Tények Pluszban.

Ambrus Attila és családja:

Fotó: TV2, Tények Plusz

Fél évig udvarolt

Réka a Tények Plusz műsorában arról is beszélt, hogy bár nem adta be könnyen derekát, végül mégis csak Attila mellett kötött ki. „Attilának van egy komoly kisugárzása, ez abszolút nagy hatással volt rám annak idején, amikor ismerkedtünk. Azért el kellett telnie jó sok időnek, mire végül egybekeltünk. Fél éven keresztül udvarolt, hogy egyáltalán találkozzunk.” – mondta.

Attila nagyon jó apa

Réka továbbá azt is elárulta, hogy Attila nagyon jó apa. „Annyira gondoskodik Annáról, meg rám is odafigyel. Amikor látja, hogy kicsit sok már, akkor automatikusan jön segíteni. Olyankor azt mondja, „félbehagyom a munkámat, és elviszem vagy elaltatom a gyereket”. – mesélte a műsorban.

Attila ezzel viszont az őrületbe kergeti a feleségét

Nemrég itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk róla, hogy sokszor az őrületbe tudja kergetni a családját. Van ugyanis van olyan szokása, amit sajnos képtelen levetkőzni a mai napig.

Rendmániás

A Viszkis tizenhárom évig ült börtönben, de a rideg nevelőintézetet már fiatalabb korában is megismerte, ezek által pedig rettenetesen rendmániás lett, amit valószínűleg már nem is fog tudni leküzdeni a jövőben.

A karantén időszakról beszélt

“Bár a feleségemmel amúgy is nagyon sok időt töltünk együtt, a karantén alatt egész nap együtt voltunk. Egy ilyen időszak óhatatlanul kihozza az ember összes jó és rossz tulajdonságát. Utóbbiból nekem van egy pár. Többek között rendmániás vagyok, így meg tudok őrülni a kupitól, a rendetlenségtől. Sajnos az egész családomat belekényszerítem ebbe, ami tudom hogy problémás viszont meg kell érteniük, hogy nekem 19 évig megmondták, hogy mikor, mit csináljak, mikor takarítsak és hogyan. Ez beleég az emberbe” – mondta a Ripostnak Ambrus Attila.

Váratlanul jöttek ellenőrizni

A Viszkis elárulta, hogy ezekben az intézményekben váratlanul jöttek ellenőrizni a felügyelők, így belerögzült, hogy mindig rendnek és tisztaságnak kell lennie. “A börtönben és a javítóintézetbe is váratlanul jöttek ellenőrizni és ha nem volt rend, annak büntetés volt a vége. Próbálok küzdeni a berögződések ellen, de nem mindig megy. Néha körbe megyek a házban és keresem a morzsákat a földön vagy az asztalon” – nyilatkozta a lapnak a Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila.

Nem fél a vírustól, de kérni fogja az oltást

Ambrus Attila korábban elárulta, hogy mivel makkegészséges különösebben nem tart a koronavírustól, de ennek ellenére hiányzik neki a régi élete, valamint az, hogy piacra járhasson, így hamarosan ő is jelentkezni fog az oltásért és amint lehetséges lesz beadatja magának. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Ambrus Attila, TV2