A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központját 2020. január 14-én 16 óra 57 perckor a mentők értesítették, hogy a 13. kerületi Népfürdő utcában, egy irodaház előtt találtak egy holttestet.

A helyszíni szemle során beszerzett adatok alapján a nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását – írja a Police.hu oldal.

Itt a LikeNews.hu hírportálon legutóbb január elején írtunk egy fővárosban történt emberölésről. Akkor még élt a kőbányai gyilkosság áldozata, amikor rátaláltak szomszédai, akik hiába faggatták a gyilkosról, nem tudta megnevezni a tettest. A nőt gyerekei szeme láttára gyilkolta meg a 22 éves férfi.

Később kiderült, hogy a szilveszterkor történt gyilkosság elkövetője, K. Dániel két emelettel lakott az áldozata felett, és egyelőre nem tudni, milyen indíttatásból követte el szörnyű tettét, de szinte biztos, hogy közte és a megölt asszony között semmilyen kapcsolat nem volt.

K. Dánielt később a 17. kerületben fogták el a rendőrök, ahol továbbra is véres kézzel, szótlanul bolyongott. A házban élők szerint előfordulhat, hogy a férfi elmebetegségben szenved. Kihallgatása során mindent bevallott brutális tettével kapcsolatban.

Kiemelt kép: illusztráció