Szabó Ádám úgy érzi, hogy eljött az ideje, hogy egy olyan komoly kapcsolatban állapodjon meg, ahol már a gyerekvállalás is szóba kerülhet. Az énekes hosszú ideig alkotott egy párt Tóth Andival, ám tavaly szakítottak.

Kiszűri azokat, akiknek nem komolyak a szándékai

Az énekes a LifeTV Bréking című műsorában árulta el, hogy saját módszere van arra, hogy kiszűri ki azokat a hölgyeket, akik nem komoly kapcsolatot keresnek. Ádám azt is elmondta, hogy a komoly kapcsolatai sosem úgy kezdődtek, hogy már az első randin lefeküdt a választottjával, hanem inkább a második, vagy harmadik randi után történt meg. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Olyan nőre vágyik, aki nehezebben adja magát

Habár a zenész kijelentette, hogy azzal sincs gond, ha valaki könnyebben adja magát, de ő most egy olyan párt szeretne, aki nehezebben adja be a derekát.

Vágyik a gyerekre

Ádám nem keresi erőszakosan az igazit, de ha a Nagy Ő betoppan az életébe, akkor bizony ő már gyereket is szeretne. „Most már 29 leszek, szeretnék lassan családot” – mondta a műsorban a harmonikás.

Szülei támogatták

Szabó Ádám a családalapítási tervein kívül a családjáról is mesélt. A műsorban elmondta, hogy a zenei karrierjében leginkább a szülei támogatták, legfőképpen az édesapja. Hozzátette, hogy sokszor megfordult a fejében, hogy édesapjával túl sok időt töltenek együtt és ez káros lehet, ám most már tudja, hogy ez nem így van.

Nemrégiben elkapta a koronavírust

Az énekes nemrégiben átesett a koronavírus-fertőzésen. Habár szerencsére kórházba nem került, így ő maga is úgy érzi, hogy egészen könnyen átvészelte a betegséget.

Tóth Andi is akkor lett beteg

Érdekesség, hogy Ádám exe, Tóth Andi szinte ugyanakkor betegedett meg, mint az énekes, de később tisztázták, hogy nem békülésről van szó, nem egymást fertőzték meg, de mindketten részt vettek Szilágyi István özvegyének, Jolika néninek a temetésén, így az elképzelhető, hogy mindketten ott betegedtek meg. KAPCSOLÓDÓ! Valóban egymástól kapták el a koronavírust? Szabó Ádám most minden Tóth Andival kapcsolatos kérdést tisztázott

Curtis szerint háremet tart

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy február végén Ádám és Curtis együtt vendégeskedtek a Mokkában, amikor új közös daluk megjelent. Curtisnek már az interjú elején sikerült lebuktatnia a barátját, ugyanis amikor elmesélték, hogy habár szinte elválaszthatatlanok, azért éjszakákat nem együtt töltik, akkor a rapper meglepő kijelentést tett: “Én a párommal töltöttem az éjszakát. Ádám pedig a párjaival. Egy háremet tart”.

Erről szól a barátságuk

A két zenész elmondta, hogy a barátságuk titka, hogy egymás munkásságát és emberileg is tisztelik egymást. Hozzátették, hogy egyébként a szakmáról keveset beszélnek, inkább videójátékozni szoktak, valamint más közös programokat is csinálnak.

Atika is egy nyeremény volt

Szabó Ádám, aki a tavalyi Sztárban Sztárt megnyerte elmondta, hogy neki Curtis is, vagy ahogy ő hívja Atika is egy nyeremény volt, a verseny különdíja. Elmondta, hogy óriási volt az is, hogy Curtis felajánlotta neki, hogy egy dalban közreműködik.

Nem csak harmonikás srác

A rapper elmondta, hogy nem érti Ádámra miért mondták mindig, hogy a harmonikás srác, hiszen a versenyben is bizonyította, hogy sokkal több annál, valamint ezt az új klipjük is bizonyítja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Ádám – Forrás: LifeTV