Hihetetlenül boldog Sáfrány Emese és a párja, Hornyák Ádám ugyanis a légtornász és párja első közös gyermeküket várják. A kicsi a nyáron érkezik.

Már a 18. hétben jár

Emese már a várandóssága 18. hetében jár és a Hot! magazinnak elárulta, már régóta vágyott arra, hogy családot alapítson. Ez most élete legboldogabb időszaka, a légtornász pedig arról is beszélt, hogy párjával, Hornyák Ádámmal tavaly nyáron fogtak bele a babaprojektbe. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Még meg sem született a pici, de már a második gyerkőcöt tervezik

„Nagyon érdekesen alakul, hiszen szinte egybeesik Ádámmal a harmadik évfordulónk és a baba születésének várható napja. Mindketten 32 évesek vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-tel bezárólag már kétszeres szülők lehetnénk” – mondta a Hot! magazinnak Sáfrány Emese.

Így közölte párjával a jó hírt

Emese arról is beszélt, hogy semmi extra meglepetéssel nem készül annak kapcsán, hogy miként közli a jó hírt szerelmével, csak eléállt és bejelentette, hogy várandós. A sikeres légtornász bár sok rémtörténetet hallott a várandósággal és a szüléssel járó fájdalmakról, de ezeket igyekszik ignorálni és pozitív maradni.

Több barátnője is ráijesztett

„Sok barátnőm ijesztgetett, hogy hónapokon át hánytak, brutális rosszulléteik voltak. Ezzel szemben nekem semmi bajom, nagyon jól viselem. Az való igaz, hogy sokkal hamarabb elfáradok, nem tudok annyit dolgozni, mint a terhesség előtt, szétszórtabb vagyok, és nem tagadom, hisztisebb, érzékenyebb és feledékenyebb is” – mondta a légtornász, aki ugyanakkor nem kívánós, s étel-, illetve illatundora sincs.

Párja mindenben támogatja

Emese arról is beszélt a lapnak, hogy a babát természetesen úton szeretné a világra hozni, emellett apás szülésre készülnek, ugyanis a párja, Ádám mindenben támogatja. Emeséék számára egy fontos: a kicsi egészséges legyen, a pici nemét pedig majd egy babaváró bulin szeretnék elárulni, már név ötleteik is vannak.

Bébibumm a sztároknál

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi Pamela, Ada a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan.

Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát

Itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk róla, hogy a Barátok közt Vandája, Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát, aki természetes úton 3015 grammal, valamint 50 centisen jött a világra és a Győrfy Zita nevet kapta.

Eszter mindenben számíthatott a férjére

A boldog kismama a HOT! Magazinnak számolt be a szülés részleteiről: elmondta, hogy a második szülés valóban könnyebb, mint az első, ennek ellenére nem tagadja, szüksége volt a férje támogatására, aki a koronavírus ellenére is lehetőséget kapott rá, hogy a felesége mellett legyen.

Végig mellette volt

„Segített mindenben, végig kísért, ahogy vajúdtam a labdán és a zuhanyzóban is, még a levegővételben is számíthattam rá. Nem is tudom, mi lett volna, ha nincs mellettem” – árulta el Eszter a lapnak.

Nem kért fájdalomcsillapítót

„Felállhattam, sétálhattam, javasolták is, hogy így tegyek, mert a gravitácó támogat abban, hogy minél gyorsabban kibújjon a gyermek. Minden ‘feladat’ után mondták, hogy előrébb járunk. Egyébként ahogy beértünk a kórházba, rögtön a szülőszobára kerültem, folyamatosan vizsgáltak CTG-vel, majd jöttek az egyre sűrűbb fájások. Gondolkodtam, hogy kérek fájdalomcsillapítót, de olyan gyorsan történt minden, hogy nem volt rá idő, az orvosom is csak az utolsó húsz percre ért be.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Sáfrány Emese, TV2