Tina nem számított rá, hogy a különleges alkalmi ruha, amibe bújtatták olyan kisméretű, amely utoljára tinikorában jött rá. Örömével alig tudott betelni a családanya.

A kilók elleni küzdelem

Továbbra is folytatja a kilók elleni küzdelmet Tina és Emilio, akik közül az utóbbi nem győz betelni új fizimiskájával. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS! “Nincs könnyű időszak mögöttünk” – 16 éve hű társa egészségéért aggódott Király Linda

Emilio minden lehetőséget megragad

Ennek nemcsak akkor ad hangot az énekes, ha ruhát vásárol. Emilio szinte minden lehetőséget megragad, hogy vonalait megvillantsa.

Emilio már 7 ruhaméretet fogyott

„Ha találkozunk valakivel és megjegyzi mennyit fogytunk, Emilio azonnal mesél a fogyásáról, honnan, mennyi ment le. Nem győz betelni az elismerő szavakkal. Tény, hogy megdolgozott érte, de az is, hogy az eredménytől a föld felett jár 15 centivel” – mondta Tina, akinek férje eddig 7 ruhaméretet fogyott.

Ez is érdekelhet: Megviseli a bezártság Törőcsik Marit, a járvány miatt nem látogathatják a szerettei

Tina is sokat fogyott

„Amikor az egyik jóbarátunk ruhaszalonjában jártunk és felpróbáltam egy mellényt a hozzá tartozó öltönnyel, nagyon kicsinek láttam. Rákérdeztem, hogy mekkora méret, nagyon meglepődtem, hogy 52-54-es. Korábban 68-as volt a méretem! Persze nemcsak én, Tina is sokat fogyott. Eddig is imádtam őt, de ahogy most fest, minden percben szerelembe esek, ha csak ránézek.” – mondta Emilio.

Így állt Emilionak az öltöny

Újra feleségül venné Tinát

„Bármikor újra elvenném, szeretném, ha a jövőben valamikor még megújítanánk a házassági fogadalmunk” – áradozott Emilio, akinek felesége ellenkezett, azonban mikor belebújt az esküvői ruhába máshogy állt a kérdéshez.

Ezt a ruhát próbálta fel Tina

NE HAGYD KI!

Megint oltár elé állnak?

„Én csak legyintettem erre az esküvő dologra, majd talán az aranylakodalmunkon. Viszont amikor megtudtam, hogy az a ruha, amit felpróbáltam mekkora méretű…kis híján azonnal igent mondtam az újabb lagzira is! Felidézni is alig tudom mikor jött rám 38/40-es méretű ruha. Teljesen elérzékenyültem, még fel is sikítottam örömömben! Az eredményt látva még nagyobb erőre kaptam, hogy folytassam az életmódváltást” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Tina. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Jelinek Tina, Sláger TV