Egy egészen új műsorral erősít nem sokára az RTL Klub, a műsorvezetői székben pedig nem más ül majd, mint Kovács Patrícia színésznő.

Új műsor

A csatorna egy saját gyártású riportfilmsorozattal készül, ahol Kovács Patríciának népszerű sztárok mutatkoznak majd be, eddig ismeretlen oldalukról, ami pedig az egészet különlegessé teszi majd, hogy mindezt egy számukra meghatározó és fontos zeneszámon keresztül fogják megmutatni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ekkor debütál

A műsor március 3-án este indul, egy adáson belül pedig két híresség életútját láthatjuk majd. A műsorban a sztárok elő is adják majd életük legfontosabb dalát.

FRISS! Hosszú idő után először jelentkezik szólóban és magyarul Király Viktor – videó

Sztárkavalkád

A Nagy szám című műsorban többek között olyan nevek szerepelnek, mint Liptai Claudia, Barabás Éva, Szellő István, Fluor Tomi, Pataky Attila – és még sok közkedvelt sztár, akiket teljesen új oldalukról ismerhetünk meg.

Az RTL Mostra is felkerül

A műsor március 3-tól, 22 óra 10 perctől minden szerda este szerepel az RTL Klub programjában, ezt követően pedig felkerül az RTL Mostra is.

Ne hagyd ki! Keresztanyu a kulisszák mögött: így lett Ökörapátiból Makkosszállás! – videó

Nagyon izgalmas kaland lesz

Kovács Patrícia a Fókusznak elárulta, hogy nagyon örül, hogy visszatérhetett a csatorna, hiszen már korábban is volt lehetősége kipróbálnia magát, többek között a Csillag születik zsűrijében, de a Válótársak című sorozatban is feltűnt. A színésznő arról is beszélt, hogy a Nagy szám nagyon izgalmas feladatnak ígérkezik, hiszen most egészen új oldaláról ismerhet meg olyan embereket, akiket korábban ugyanis ismert már, de az oldaluk eddig rejtve maradt. „Szerintem ez nagyon érdekes kaland lesz” – zárta sorait Patrícia.

A Fókusz riportja itt nézhető vissza

Legutóbb a TV2-n láthattuk

Mint ismert Kovács Patríciát legutóbb a Mintaapák sorozatban láthattuk még a TV2-n, ám ő is, mint a széria több színésze egy évad után távozott a sorozatból, erről a LikeNews itt írt részletesen.

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kovács Patrícia, RTL Klub