Magyarország egyik kedvenc előadója rendhagyó szerzeménnyel érkezik. Király Viktort kollaborációiban eddig többször is hallhattuk magyarul énekelni, most azonban szólóban is megmutatja mire képes. Jelentjük, zseniális dal született, ami azonnal rabul ejt.

Magyarul még jobban hangzik

„A rajongóim, a közönségem felől is felmerült ez. Amikor angolul énekelek, akkor kérik, hogy magyarul is szóljak hozzájuk, nekik is szerettem volna kedveskedni ezzel a dallal. Mindig is vágytam arra, hogy olyan számot írjak, amit magyarul is át tudok adni a rajongóknak, ez egy ilyen szerzemény lett”- meséli Viktor, majd hozzáteszi, hogy „teljesen más érzés úgy énekelni, hogy a közönség szó szerint velem együtt szólal meg. Angolul is kísérnek, de magyarul ez még szebben hangzik”. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mély jelentéssel bír a dal

A track nagyon mély jelentéssel bír, Viktor arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy milyen törékenyek is a kapcsolataink, ezért ezekért dolgozni kell.

Újdonság! Bereczki Zoli elárulta, hogyan ünneplik a Valentin-napot kedvesével – közben a mai napon debütál új dala, ezzel a csodás hangú énekesnővel

Különleges klip

A „Szabadesés”-hez egy különleges klip is forgott, amiben Viktor egy komoly autóbalesetet szenved, földöntúli érzések öntik el. Az alkotók maximálisan a dal jelentésére formálták a klipet.

Ezt szerette volna átadni

„A dal jelentését szerettem volna átadni, azt, amit én érzek ezzel kapcsolatban. Egy pillanat alatt veszíthetjük el a számunkra legfontosabbakat. Az emberek hajlandók apróságok miatt sutba vágni egy kapcsolatot. Amióta megszületett a kisfiam, azóta többször is eszembe jut, hogy küzdeni kell egymásért, a családért”- emelte ki az énekes.

Ne hagyd ki! Irány a nosztalgiavasút! 25 év után újra robban a szerelembomba, visszatért a Tiltott szerelem – VIDEÓ

A klipben Viktor felesége, Anita a női főszereplő, az énekes azt is elárulja, miért

„A forgatás több napig tartott, nem éreztem helyénvalónak, hogy ez ilyen mély tartalommal bíró dal videóklipjében egyedül szerepeljek, de azt sem szerettem volna, ha egy kvázi idegen szimbolizálja a „Szabadesés” lényegét, így esett a választás a gyönyörű feleségemre. Szerintem igényes módon, minden érzelmi oldalamat megmutatja ez a klip és dal! Nagy Bence csapata csodálatosan valósította meg sajátos képi világgal, Závodi Gábor pedig igazán megfogta, amit el akartam mondani a dalban”.

Ez is érdekes: Fantasztikus, fülbemászó slágerrel robbantotta be az évet az ország egyik kedvenc férfi hangja – videó

A különleges klipet itt tudod megnézni:

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Király Viktor, TV2