Úgy tűnik, hogy egyre komolyabban gondolja új kapcsolatát Weisz Fanni és párja, Bókay Gergő is! A szerelmes pár fél év után döntött úgy, hogy összeköltöznek. Fanni most mindent elárult az összeköltözés részleteiről.

Nem tartja korainak

Fanni a Blikknek elárulta, hogy annak ellenére, hogy szeptember óta alkotnak egy párt a kedvesével, egyáltalán nem korai az összeköltözés. „Nem tartom korainak a közös otthont, hiszen nagyon sok időt töltünk együtt és az az állapot, hogy néha nem tudom, mikor hol van egy-egy ruhám vagy cipőm, már nem kényelmes. Úgy érzem, a kapcsolatunk elérkezett arra a pontra, hogy magasabb szintre emeljük” – nyilatkozta a lapnak a modell. Hozzátette,hogy Gergővel sokat beszélgetnek és ugyanúgy gondolkodnak olyan fontos kérdésekben, mint az élet, a család, a bizalom és az összetartozás. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így választották meg az új otthonukat

„Fontos volt, hogy tágas legyen, mert szeretem a nagy, világos tereket, és az is sokat számított, hogy hangulatos legyen a lakás. A bútorvásárlás, a kiegészítők keresgélése feladja a leckét, az biztos, mégis nagyon izgalmas időszak ez. Jó, hogy Gergővel az ízlésünk is megegyezik, így nem is volt vita semmiben, mindketten fehér falakat akarunk, színes kiegészítőkkel” – mondta Fanni a Blikknek.

Egy hónap múlva költözhetnek be

A csinos modell és párja nagyjából egy hónap múlva foglalhatja el az új otthonukat, ám addig még nagyon sok dolguk van, habár Fannira fizikai munka nem hárul, ugyanis Gergő mindent megcsinál. „Ha cipekedni kell, akkor nekem csak egy dolgot szabad: kinyitni az ajtót. Geri egy pillanat alatt mindent elintéz, nincs számára lehetetlen. Csak a dobozok ki- és bepakolása lenne a feladatom, de még abba is besegít. A mi kapcsolatunkban a férfi a férfi, a nő pedig a nő” – mesélte a modell.

Új kedvencük lett

Habár Fanninak már van egy kutyája, Szőlőke, Gergő nemrégiben egy ékszerteknőssel is meglepte, így már négyen fognak együtt élni az új lakásban.

Újra férjhez menne

Weisz Fanni nemrégiben elárulta, hogy habár első házassága véget ért, ettől függetlenül újra oltár elé állna. A csinos modell szeretné, ha a következő esküvője tényleg olyan lenne, amilyennek megálmodta.

A nagyszülei a példa számára

A modell nagyszülei idén már az 54. házassági évfordulójukat fogják ünnepelni. “..Én nem a házasság intézményében csalódtam, hiszen a nagyszüleimnek idén már az 54. házassági évfordulójuk jön. Szerintem mindenkinek megvan a hozzáillő párja, csak ki előbb, ki utóbb találja meg” – nyilatkozta Fanni.

EZT IS OLVASD EL!

„Nagyon hiányoznak” – nem láthatja a nagyszüleit Weisz Fanni

Már kislányként megálmodta a nagy napot

Fanni csakúgy, mint általában minden kislány már nagyon fiatalon elképzelte, hogy milyen is lesz az ő esküvője. “Papa kísér az oltárhoz, mami minden bölcsességet átad nekem arról, mi a jó házasság titka, és természetesen anyával együtt választjuk ki az esküvői ruhámat. Mindent úgy szeretnék, ahogy a nagykönyvben meg van írva” – mondta Fanni a Blikknek. Fanni családja az első esküvőjén nem volt jelen a viszálykodás miatt, így érthető, hogy a másodikat csakis velük tudja elképzelni.

A családjához visszatalált

Köztudott volt, hogy Fanni hosszú évekre kizárta az életéből édesanyját, testvérét és a nagyszüleit is. A modell végül 2019-ben úgy döntött, hogy felkeresi az édesanyját. Fanninak a családja természetesen nagyon hamar megbocsájtott, a kapcsolatuk pedig erősebb mint valaha. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Weisz Fanni TV2