Weisz Fanni és családja már jó ideje békét kötöttek egymással sajnos a koronavírus-járvány miatt mégsem lehet teljes a család öröme, ugyanis a vírus miatt kénytelenek megtartani a kellő távolságot.

Két hónapja nem látta őket

„Legutóbb körülbelül két hónapja voltunk náluk, de akkor is maszkban és a kellő távolságot megtartva találkoztunk. Nagyon hiányoznak már, most is szerettünk volna menni, de én kicsit náthás voltam, így nem mertünk elindulni. Pedig már elfogyott az összes savanyúság és a finom lekvárok is” – nyilatkozta Fanni a Blikknek.

Nagypapája miatt különösen óvatosak

Fanni nagypapája, István korábban megküzdött a rákkal, ezért ő különösen veszélyeztetett.

„Szinte mindennap hívom őket, ilyenkor videócseten beszélhetünk. Nagyon vártam már a karácsonyt, hogy hosszú idő után ismét együtt lehetünk, de félek, idén ez mégsem teljesül, pedig nagyon jó lenne. Papa nagyon beteg volt, megküzdött a rákkal, legyőzte, de éppen ezért nagyon kell rá vigyáznunk, ez a legfontosabb” – mondta Fanni.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Nádai Anikóval randizik Weisz Fanni válófélben lévő férje: valójában párcsere történhetett

Pécsett élnek

Fanni családja Baranya megyében, Pécsett él. A csinos modell nagyszülei családi házban élnek, így szerencsére az udvarra kitudnak menni bármiféle veszély nélkül.

„Aggódom értük, de ugyanakkor tudom, nem lehet bajuk. Büszke is vagyok rájuk, mert minden szabályt betartanak, és csodálatos helyen laknak Pécsett egy családi házban. Gyönyörű az udvar, ahol bármikor veszély nélkül kint lehetnek. Ha megyünk hozzájuk, az nekünk is felér egy nyaralással. A béke és nyugalom szigete, arról nem is beszélve, hogy jól elkényeztetnek minket mindig. Szóval nagyon hiányoznak, és ha karácsonykor nem tudunk menni, akkor videóhívásban lesz együtt a család” – folytatta a modell a Blikknek.

Közös tetoválása lett az anyukájával

A LikeNews is megírta, hogy Fanninak két tetoválása is lett, most elárulta, hogy az egyik egy közös tetoválás az édesanyjával, Ágnessel, míg a másik az új életet jelképezi.

„Már régen, több évvel ezelőtt sikerült rábeszélnem anyát, hogy csináltassunk egy anya-lánya tetkót, ám sajnos ez akkor nem tudott megvalósulni, de most meglett. Jelnyelven a szeretlek van a csuklónkon. Ez egy családi tetoválás is, még Gábor, a testvérem kezére is szeretnénk. A másik tetoválás pedig az új életet jelképezi”  – mondta Fanni.

Kapcsolódó!

Exférje ellenezte: most két tetoválást is varratott magára Weisz Fanni

Kiemelt kép: Weisz Fanni