A LifeTV! Bréking című adásában mondta el Kovács Áron, hogy miért óvja a magánéletét és nem beszél a válása részleteiről, ám közben véletlenül elszólta magát, hogy már új párja van.

25 év után lett vége

Mint megírtuk, 25 együtt töltött év után elválik feleségétől a népszerű magyar műsorvezető, Kovács Áron, a pár már hónapok óta nem él együtt, már a papírokat is beadták a bíróságra. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már nem egyedülálló

A tévés a műsorban elmondta, hogy „van egy mátkája”, tehát nagyon úgy tűnik, hogy Áron újra szerelmes és valaki más oldalán már meg is találta a boldogságot.

Nem akar másoknak megfelelni

Áron a műsorban arról beszélt, hogy nagyon idegesíti, amikor az ő „mátkája” barátnőinek kell megfelelnie, mert ők nehezményeznek dolgokat, pedig semmi közük hozzá.

Védi a családját

A LikeNews is megírta, hogy Áron a műsorban kifejtette, hogy a családja védelmében nem teregeti ki a szennyest, valamint nem tartja magát sztárnak, ezért sem szeretne a magánéletével haknizni. Hozzátette, hogy a válás lezajlása után a tapasztalatait szívesen megosztja másokkal.

Nem akarja a nyilvánosság elé tárni

“Nem akartam, hogy ez a nyilvánosság előtt történjen. Mégis sokan megmartak azzal, olvastam pár kommentet, hogy milyen sztárpár, minek ezt megosztani a világgal? Én ugyanezt gondolom. (…) Azért nem nyilatkozom, mert ez egy folyamatban lévő ügy, nem szeretném, ha sérülnénk a szereplők. (…) Nem írtak rólam bántót, így ezzel letudtam az egészet. Mikor ez lezárul, és minden szereplőt biztonságban tudok, akkor majd lehet erről bármennyit mesélni, vagy bármennyit sztorizni. De ez az egész még folyamatban van” – mondta Áron a műsorban.

Sok hullámvölgyük volt

A párosnak ez alatt a negyed évszázad alatt számos hullámvölgyük volt s hiába próbálták rendbe tenni a házasságukat az végül nem sikerült. Pedig Áronék szerelme minden elsöprő volt: a páros 25 évvel ezelőtt ismerkedett meg, majd kilenc évvel később álltak oltár elé. Azt sosem tagadták, hogy alapvetően mindenben különböznek, az erős érzelmek azonban mindent felülírtak.

Két gyermekük született

Áronéknak két gyermekük született, a most 14 évese Máté és a 7 éves Luca, akik miatt a szülők mindent megtesznek azért, hogy békében rendezzék a válást.

Többször becsapta a feleségét

A rádiós korábban Joshi Bharat műsorában beszélt arról, hogy a feleségét már többször is becsapta. „Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat” – árulta el Áron, amikor néhány évvel ezelőtt már veszélybe kerül a házasságuk.

EZT IS OLVASD EL!

“A férfit meg kell tartanotok! Ez a női program” – mondta nem olyan régen a válófélben lévő Kovács Áron

Más nőket is megkívánt

Áron évekkel ezelőtt beszélt arról is, hogy a felesége mellett más nőket is megkíván, s nem tagadta, hogy ez hatalmas feszültségeket okoz a házasságukban, ám eddig ezeket sikerült mindig rendbe tenniük, mert úgy érezték összetartoznak.

Mindig voltak boldog részek

„Minden ilyen mélypont után jöttek dicsőségek és boldog részek. A szerelem 2-3 évig nagyszerű, aztán vagy elfogadjuk, hogy jön a melós időszak, vagy lehet keresni a másikat. De az is csak újabb 2-3 évig tart majd. És hangsúlyozom, nem a gyerek az összetartó erő, hanem a hit, hogy mi ketten egy pár vagyunk” – mondta korábban Storynak Kovács Áron. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kovács Áron, LifeTV