Sok mindenre fel voltunk készülve így vasárnap ebédidőben, de arra nem igazán, hogy az interjúban, amiben George Clooney a legújabb filmjéről beszél, hallunk egy elég meredek „orbánozást”.

Erről a filmről van szó

Clooney legújabb filmjéről, a  The Midnight Sky-ról is beszélt egy interjúban, amiben tudós fog alakítani, aki az Északi-sarkon van teljesen egyedül és egy űrhajóst kell figyelmeztetnie egy közelgő katasztrófáról.

EZ IS ÉRDEKELHET: Mi történhetett? Lecseréli Ördög Nórát a TV2 – Itt a váratlan bejelentés

A Netflixen fog megjelenni

A film egyébként a Netflixen fog megjelenni, a színész pedig nem csupán főszereplőként jelenik majd meg, hanem rendezőként is.

Így szőtte bele mondandójába Clooney Orbán Viktor

A film 2049-ben játszódik, a világhírű színész pedig az interjújában arról beszélt, hogy a művet nagyban befolyásolta az, hogy a világban jelenleg mennyi düh és harag van, no is ezen a ponton került szóba Orbán Viktor, illetve a brazil elnök, Bolsonaro is.

NE HAGYD KI! Felvállalta új kapcsolatát Curtis – Közös fotón mutatta meg a párját

Realitás ihlette film

„Nézd meg Bolsonarot Brazíliában, vagy éppen Orbánt Magyarországon” – mondta a színész az interjúban. Hozzátette, ha most így áll a világunk, akkor könnyen elképzelhető, hogy amit a film bemutat, akár meg is történhet a való életben is.

Kiállnak a liberális ügyek mellett

A színész és a felesége, emberi jogi jogász Amal Clooney gyakrnak kiállnak a liberális ügyek mellett, illetve rengetegszer szólalnak fel politikai kérdésekben is.

Kampányt is indított

A színész korábban egy kampányt is indított annak érdekében, hogy kiderüljön, kik gazdagodtak meg az afrikai fegyveres konfliktusokból, feleségével pedig iraki menekülteket fogadtak a házukba, sőt nagyobb összeggel támogatták a 2018-an, fegyvertartás szigorítását követelő amerikai tüntetéseket. 

A videó 30. percétől hallhatod, ahogy a színész a magyar miniszterelnököt emlegeti:

Kiemelt kép: George Clooney – Orbán Viktor, LikeNews montázs