Műsorvezetőt cserél a TV2 az Újratervezés című műsorában: Ördög Nóra helyét ugyanis Kárpáti Rebeka veszi majd át.

Kárpáti Rebeka jelentette be a hírt

A hírt Kárpáti Rebeka jelentette be az Instagram oldalánnegmrég. A posztból kiderül, hogy Nórinak nagyon besűrűsödtek a televíziós elfoglaltságai, éppen ezért Rebeka veszi át a helyét az Újratervezés műsorában, Stohl András oldalán.

EZ IS ÉRDEKELHET: Felvállalta új kapcsolatát Curtis – Közös fotón mutatta meg a párját

Már nyár eleje óta őrizte ezt a titkot

„És egy nyár eleje óta féltve őrzött titkom is napvilágot lát. A csodálatos @ordognora után – akinek nagyon besűrűsödtek a televíziós elfoglaltságai – és @stohlandras mellett én leszek az egyik kedvenc produkcióm, az @ujratervezesofficial műsorvezetője. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a bizalmat @tv2official ! Hamarosan jövök a további infókkal” – írta Rebeka a bejegyzésében.

Rebeka rengeteget segít

Kárpáti Rebekától egyébként nem áll messze az önzetlenség és a segíteni akarás, ugyanis a csinos műsorvezető néhány hónappal ezelőtt Kongóba utazott egy humanitárius túrára. Rebeka egyébként még tavaly ősszel jelentette be a közösségi oldalán, hogy  örökbe fogadott egy mélyszegénységben élő kongói kislányt, ezt akkor a Blikk írta meg. A túra mellett kiutazásakor a kislánnyal is felvette személyesen a kapcsolatot.

Jótékonysági projekt

Rebeka akkor YouTube-csatornáján mesélt a döntéséről, illetve arról, miért is adta a nevét egy jótékonysági projekthez. Mint akkor kiderült, a kislányt Davinának hívják. A 24 éves modell-színésznő pedig akkora összeget utalt el neki, ami egy évre elegendő a kislánynak.

Döntéséről akkor egy videóban számolt be:

Házat építettek Kongóban

„Szóval kijöttem a Kongói Demokratikus Köztársaságba egy humanitárius túrára az @afrikaertalapitvany csapatával. Nem gondoltam volna, hogy itt tanulok meg vakolni. Ma házépítés projekt volt , a csapat másik fele pedig ingyenes orvosi vizsgálatot tartott a helyieknek. Azt hiszem, amikor az egyetemen tanultunk a kultúrsokk kifejezésről, valahogy nem jött át annyira, mint Most, Itt… A kép a Kongó folyón készült, amikor egy kis sziget-halászfaluhoz tartottunk. Mire odaértünk csak háztetőket találtunk mert az egészet ellepte az áradás. Az emberek a kis házak “padlásain” és az össze eszkábált deszkákon élnek, alszanak, kis ladikokkal közlekednek. Hihetetlen mi van itt. Mindenkinek ( főleg az Instagram társadalomnak) javaslom hogy jöjjön el egy ilyen útra mert 1 nap alatt megtanulod, hogy otthon semmi problémád és gondod nem lehet ahhoz képest ami itt van… Jelentkezem majd hosszasabban is csak nagyon kevés net lehetőség van.” – írta egy korábbi bejegyzésében Rebeka.

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:

Rebeka az Insgtaramon tett közzé egy posztot, amiben lerántja a leplet a titokról:

A csatorna oldalán pedig a három tévés közösen is elmondta a nagy hírt a nézőknek:

Kiemelt kép: Ördög Nóra, TV2