Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt Valentin-napon debütált Rúzsa Magdi és Bereczi Zoltán közös dala, a Csillagtérkép. A munka mindkettőjük számára öröm volt, különösen úgy, hogy azt Bereczki kedvese, Bata Éva szorgalmazta.

Fél éve készültek a premierre

Közel fél éve készült Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán közös daluk, a Csillagtérkép premierjére, amely mióta felkerült a legnagyobb videomegosztó oldalra szinte felrobbantotta azt. Bár a páros korábban már dolgozott együtt, Bereczki kezdetben Palya Beával álmodta meg a slágergyanús szerzeményt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Először Palya Beával álmodta meg a szerzeményt

„2018-ben Palya Beával készítettük ezt a dalt. Beával 5 éves periódusaink vannak, ez a dal valahogy nem fért bele. Természetesen megbeszéltem vele, hogy Magdit kérem fel hozzá együttműködőnek. Áldását adta rá, meghallgatta és nagyon szépet postolt is a dalpremier kapcsán” – árulta el Bereczki Zoltán a 95.8 Sláger FM-en, ahol arra is fény derült, hogy a dal a szerelmet is meghozta az előadóművész életébe.

„Boszorkány” írta a szövegét

„Ennek a dalnak a szövegét egy „boszorkány” írta, van benne egy erős jóslat, ami nálam bejött. 2018 decemberében írta a dalt és 2019 januárjában szerelmes lettem!” – utalt Bata Évával való kapcsolatára Bereczki Zoltán, aki azt is elárulta kedvese mennyiben járult hozzá a dal elkészítéséhez.

Régóta ismerik egymást Magdival

„Régóta ismerjük egymást Rúzsa Magdival, először az árvízkárosultak kapcsán dolgoztunk együtt egy dalon, de olyan is volt, hogy belopóztam egy-egy koncertjére. Ezek után pláne fogtam a fejem, hogy nem nekem, hanem a kedvesemnek jutott eszébe, hogy keressem meg Magdit a dal kapcsán. Ahogy beszéltünk erről 5 perccel később már hívtam is Magdit és elképesztően gyorsan összehoztuk a dalt” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Bereczki Zoltán. 

Ha még nem hallottad a dalt, itt most meghallgathatod:

Újra apa lesz

Bereczki Zoltánék egyébként nemrégiben jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják Bata Évával, a Mi kis falunk színésznőjével, ennek részleteiről itt a LikeNews.hu hírportálon is beszámoltunk.

A menedzsere erősítette meg a hírt

“Valóban igaz a hír. Mindenki nagyon boldog és mindenki nagyon jól van” – mondta el a Blikknek pár hete Ferenczi Orsolya, Bereczki Zoltán menedzsere, részleteket azokban nem közölt, illetve Éva és Zoli sem szerette volna kommentálni a lap értesüléseit.

A Centrál Színházban szerettek egymásba

A lap azonban színházi körökből úgy tudja, hogy már jó ideje sugdolóznak arról, hogy a pár gyermeke még idén megérkezik. Bereczki Zoltán és Bata Éva szerelme a Centrál Színházban kezdődött, az Igenek és nemek előadásának próbáin melegedtek össze. Egy a színházhoz közeli informátor szerint pedig már csak idő kérdése volt, hogy a páros családot alapítson.

Teca, a kocsmáros

Bata Évát A mi kis falunk című sorozatának Tecájaként, dögös kocsmárosaként ismerte meg az ország. A 32 éves színésznőt láthattuk a 2018 decemberében bemutatott BÚÉK című romantikus vígjátékban, a Testről és lélekről, a Tiszta szívvel és a Veszettek című filmekben is. 

Éva már túl van az első trimeszteren

“Éva túl van az első trimeszteren, azaz a harmadik hónapon, így lassan már látható is, hogy babát hord a szíve alatt. Éppen ezért egy szakmai döntést is meg kellett hoznia, minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén – árulta el az informátor.

Már az első találkozás sorsfordító volt

Bereczki Zoltán egyébként már korábban arról beszélt, hogy Bata Évával való első találkozásukkor érezte, hogy valami megváltozott az életében. “Akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nemcsak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem” – mondta korábban a hot! magazinnak a színész, aki igyekszik a szerelmével a reflektoroktól távol élni az életüket. A kapcsolatukról csak annyit lehet tudni, hogy természetesen életük szerves része Zoli előző házasságából született kislánya, Zorka.

A karantén alatt erősebb lett a kapcsolatuk

A lap informátora szerint a karantén és a bezártság csak még inkább összehozta őket és megerősítette a kapcsolatukat. Rájöttek milyen erős érzelmek fűzik őket egymáshoz.

A Valentin-napot is különleges módon ünnepelték

A párosról egyébként pont néhány napja írtuk meg, milyen romantikus módon ünneplik a Valentin-napot. “Természetesen amióta kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élek, a Valentin-nap is új megvilágításba került. A szerelmem imádja a virágokat, ezért idén is meglepem egy hatalmas csokorral. Saját magam készítem majd el a romantikus vacsorát, utána pedig tartunk egy borozgatós, beszélgetős, csak egymásra figyelős estét” – mondta a Best Magazinnak a színész. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bereczki Zoltán, Rúzsa Magdi – Forrás: TV2, Magneoton Spotligt YouTube – LikeNews montázs