A színésznő régóta készült a búcsúra, amely egy cseppet sem volt könnyű. Most elárulta, hogyan érzi magát és mit tervez a jövőben.

Véget ért a forgatás

Egy hét telt el azóta, hogy a Barátok közt stábja befejezte a forgatást, felvéve azokat az epizódokat, amellyel lezárják majd a sorozatot. A búcsú senkinek sem volt könnyű, Varga Izabella már régóta készült erre a pillanatra. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Furcsa érzés

„Egy hét telt el az utolsó epizód felvétele óta, furcsa érzés ez, de már régóta készültem a sorozat végére, hiszen már korábban bejelentették, hogy lezáródik ez a korszak. Attól kezdve úgy jártam a stúdióba, hogy kicsit tovább maradtam, jobban elidőztem.”

Kiélvezte az utolsó időszakot

„Gyönyörködtem a kollégák munkájában, élveztem a stúdióban lévő hangulatot, amelyről köztudott, hogy mindig jó volt! Többször végigsimogattam néhány bútort és örömmel vettem fel a recepción a szövegkönyvet. Egy szóval figyeltem arra, hogy kiélvezzem ezt az időszakot” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en a színésznő, aki még nem engedi el teljesen a sorozatot.

Többféle bejezés készült

„Többféle befejezést is készítettek, így mi sem ismerjük és tudjuk, hogy végül melyik kerül adásba. Az majd a vágószobában dől el, mi is kíváncsian várjuk, melyik mellett döntenek. Bízom benne, hogy az utolsó két epizódot együtt nézhetjük majd a stábbal, egy party keretében. Most ezt tervezzük, ebben reménykedünk” – mondta Varga Izabella, aki azonnal belevetette magát a munkába.

Ehhez kezd a sorozat után

„Régóta készülök rá, hogy hogyan legyen még teljesebb az életem. Ezért trénerként és coachként kezdtem el az utóbbi időben tevékenykedni. Emellett színházban is játszom, így nekem nem azon kell gondolkodnom, hogy mit csináljak, hanem hogy mit ne csináljak a jövőben. Igazán szerencsésnek érzem magam, annyi a felkérésem, feladatom, tervem, kívánságom” – vallotta be a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Varga Izabella. 

23 év után ér véget

A LikeNews.hu hírportál még november végén számolt be róla, hogy több mint két évtized után véget ér a Barátok közt. Mint akkor megírtuk a sorozat fénykorában volt, hogy kétmillió néző is a képernyő elé ült, hogy kövesse a Berényi család és szomszédaiknak életét. Azonban egy időben a sorozat már nem hozta a várt nézettségi számokat, de ettől függetlenül még mindig van egy biztos rajongói bázisa.

A búcsú pillanatai:

1998-ban csendült fel először a főcímdal

1998-ban csendült fel először a sorozat főcímdala, amikor a Berényi család megérkezett a Mátyás király térre. Az elmúlt több, mint két évtizedben a Barátok közt történelmet írt: többmilliós nézőközönséget ültetett a televíziók elé, generációk nőttek fel rajta. NE HAGYD KI! Ezt nem hiszed el: Felnőttfilmes múltjáról vallott a Barátok közt sztárja, mindenki Vili bácsija

Több mint 10000 epizód

Magyarországon napi sorozat nem élt meg ilyen kort, jóval több mint 10000 epizódot; jelentősége elvitathatatlan a hazai televíziózás történetében, de nemzetközi szinten is kuriózumnak számít.

Laci, Vili bácsi és Nóra, azaz Tihanyi Tóth Csaba, Várkonyi András és Varga Iza a kezdetektől a sorozat szereplői voltak:

Milyen fordulatok jönnek a végére?

Azt még talán senki sem tudja, hogy pontosan milyen fordulatokkal ér véget a történet: siker, csőd, szakítás, szerelem, gyermekáldás, halál, családi megbékélés vagy örök harag? Ahogy a nagy nemzetközi produkciók a befejezéshez több alternatívát készítenek, a Barátok közt esetében is csak a legutolsó pillanatban, a vágószobában dől el, hogy mi kerül a közönség elé. Nyáron minden kiderül. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Spotlight Media