Néhány perccel ezelőtt véget ért az Álarcos énekes mai epizódja, melyben újabb leleplezésre került sor.

A nyomozóknak nem volt könnyű dolga

A nyomozóknak ezen a héten sem volt könnyű dolga, hiszen bár tippjeik voltak, egyikben sem voltak egészen biztosak. Végül a nyomozók úgy döntöttek, hogy a Kaktuszról kerüljön le a maszk.

FRISS!

Exek csatája a Sztárban Sztár színpadán? – Jön Tóth Andi és Szabó Ádám végső összecsapása

Hargitai Beának bejött a tippje

Hargitai Bea betippelte az RTL Klubról megismert dr. Tóth Tamást, a tippje pedig lejött, ugyanis a Kaktusz jelmez valóban dr. Tóthot rejtette.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Nem hiszi el, melyik retro sztár lépett fel meglepetésvendégként a Sztárban Sztár színpadán – Grátisz megint átírta a műsorrendet a koronavírus – Itt vannak a részletek!

Közel áll hozzá a zene

– A zene közel áll hozzám, kilenc évet zongoráztam és színpadon is játszottam. A Kaktusz komoly kihívást jelentett, mivel először azt kellett megtanulni, hogy miként mozgassam a jelmezt, hogy arra mozduljon, amerre valójában szeretném. Az énektanulás pedig annyira megtetszett, hogy megbeszéltük a tanárommal, Molnár Mártával, hogy nem hagyom abba a leckéket – árulta el a Blikknek dr. Tóth, aki a vasárnapi adásban mankóval tűnt fel a színpadon Kaktuszként.

NE HAGYD KI!

Curtis is ott lesz a Sztárban Sztár mai adásában: a helyszínről posztolt egy képet

Ezért volt mankó a kezében

– Elsportoltam a térdemet, és a vírushelyzet miatt nem lehetett halogatni a műtétet. Eszembe sem jutott, hogy emiatt feladom, megcsináltam a számot mankóval is. Sőt a helyzetnek előnye is volt, felmentést kaptam a koreográfia alól, mondta a lapnak dr. Tóth.

Kiemelt kép: RTL Klub