Hamarosan véget ér Gabriela Spanic magyarországi kalandja! A világhírű színésznő ma még színpadra lép a Dancing with the Stars egyik döntőseként, de kiderült, hogy hamarosan visszautazik otthonába.

Hétfőn hazautazik

Gabriela és kisfia hétfőn két nappal a döntő után már el is utaznak Mexikóba – írja a Ripost.

Ma este három produkciót adnak elő

Komoly feladat előtt áll a négy döntős páros, ugyanis ma este már három produkciót kell előadniuk, valamint a kiesett táncosok és partnereik is fellépnek egy közös tánccal.

Nemrég vesztette el az édesanyját

Gabriela Spanic édesanyja októberben hunyt el, a tragikus hírt a színésznő a táncosműsor egyik élőshowja után tudta meg. A világsztár még telefonon eltudott búcsúzni haldokló édesanyjától.

Kapcsolódó!

Szívszorító: adás közben lett rosszul a gyászoló Gabriela Spanic

Kutyáját és orvosát is elvesztette

Gabriela az interjúban elmondta,hogy kutyáját és orvosát is nemrégiben elvesztette.

“Elvesztettem az édesanyám, kutyám és az orvosom szintén elhunyt, de az élet megy tovább. Mindig előrefelé kell haladni és hinni Istenben” – mondta a színésznő.

Hálás a magyar rajongóknak

A színésznő elmondta, hogy rendkívül hálás a magyar rajongóknak, amiért hétről hétre szurkolnak neki az élő showban és a nevét kiabálják.

Nagy az összhang a táncpartnerével

Gabriela és Andrei Mangra hétről hétre készülnek a showra, és hatalmas az összhang köztük. Andrei mindenben támogatja a színésznőt és szeretné, ha Gabinak még több önbizalma lenne.

Kiemelt kép: Gabriela Spanic