Habár Király Viktor és párja, Virág Anita nagyon védik a média világától a 9 hónapos kisfiúkat Kolent és nagyon fotókat sem osztanak meg, ám most kivételt tettek ,valamint nemrégiben az énekes elárulta, hogy kire hasonlít a gyermekük.

Így látja ő

Viktor a Borsnak elmondta, hogy szerinte külsőleg rá hasonlít Kolen, ám belsőleg olyan, mint az édesanyja, akaratos. Nemrégiben Viktor egy közös fotót is feltett a kisfiával, ám a kép felhasználása engedélyköteles, így csak az ő Instagram-oldalán tekinthetik meg. A kommentelők közül is többen írták, hogy Viktorra hasonlít a kicsi, de volt, aki inkább Anitát mondta, de olyan rajongó is akadt, aki inkább az énekes testvérét, Király Lindát mondta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sok időt tölt a kisfiával

„Lassan egy éve, hogy nem tudok koncertezni, úgyhogy minden időmet a kisfiammal töltöm, figyelgetem őt. Lehet korai kijelenteni, de a napokban például észrevettem, hogy talán örökölt tőlem némi zenei érzékenyéget, művészi hajlamot, mert eddig nem érdekelte, ha énekeltem neki, legutóbb viszont rám nézett a hatalmas szemeivel, és a tekintetét végig rajtam tartotta, míg énekeltem neki. Hatalmas érzés volt” – mesélte Viktor a lapnak.

Nem erőlteti rá a zenét

Habár Viktor nagyon örül és büszke, hogy a kisfia már ilyen pici korban is szereti a zenét, de ennek ellenére sosem erőltetné rá a gyermekére a saját szakmáját. „Eszem ágában sincs bármit is rákényszeríteni. Mindenben támogatni fogom, amit szeretne. Ha zenélni akar, akkor abban, ha sportolni, akkor abban, ha mást, akkor másban segítem. Egy a lényeg, hogy boldog legyen” – nyilatkozta a zenész a Borsnak.

Szólóban, magyar dallal jelentkezett

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Király Viktort kollaborációiban eddig többször is hallhattuk magyarul énekelni, most azonban szólóban is megmutatta mire képes. „A rajongóim, a közönségem felől is felmerült ez. Amikor angolul énekelek, akkor kérik, hogy magyarul is szóljak hozzájuk, nekik is szerettem volna kedveskedni ezzel a dallal. Mindig is vágytam arra, hogy olyan számot írjak, amit magyarul is át tudok adni a rajongóknak, ez egy ilyen szerzemény lett” – mondta akkor Viktor.

Különleges klip

A „Szabadesés”-hez egy különleges klip is forgott, amiben Viktor egy komoly autóbalesetet szenved, földöntúli érzések öntik el. Az alkotók maximálisan a dal jelentésére formálták a klipet.

Ezt szerette volna átadni

„A dal jelentését szerettem volna átadni, azt, amit én érzek ezzel kapcsolatban. Egy pillanat alatt veszíthetjük el a számunkra legfontosabbakat. Az emberek hajlandók apróságok miatt sutba vágni egy kapcsolatot. Amióta megszületett a kisfiam, azóta többször is eszembe jut, hogy küzdeni kell egymásért, a családért”- emelte ki az énekes.

A klipben Viktor felesége, Anita a női főszereplő, az énekes azt is elárulja, miért

„A forgatás több napig tartott, nem éreztem helyénvalónak, hogy ez ilyen mély tartalommal bíró dal videóklipjében egyedül szerepeljek, de azt sem szerettem volna, ha egy kvázi idegen szimbolizálja a „Szabadesés” lényegét, így esett a választás a gyönyörű feleségemre. Szerintem igényes módon, minden érzelmi oldalamat megmutatja ez a klip és dal! Nagy Bence csapata csodálatosan valósította meg sajátos képi világgal, Závodi Gábor pedig igazán megfogta, amit el akartam mondani a dalban”.

Király Linda agydaganattal küzd

Viktor testvére, Linda néhány nappal ezelőtt számolt be a betegségéről. Király Linda néhány évvel ezelőtt tudta meg, hogy az agyalapi mirigyén található egy daganat, valamint ez az oka, hogy a hormonháztartása teljesen megzavarodott, így ezért küzdött sokáig a plusz kilókkal. Az énekesnő állapota javulni kezdett, ám a teljes gyógyulás még hosszú időbe telhet.

Nem engedi műteni

Linda úgy döntött, hogy a műtét helyett inkább a gyógyszeres kezelést választja, így próbálják a tumort zsugorítani, majd teljesen eltüntetni.

Jobban van

Az elmúlt másfél évben az énekesnő több mint harminc kilót fogyott, valamint kiegyensúlyozottan él két kutyájával. Hamarosan a rajongók pedig musical szerepben is láthatják Lindát az Anyatigtrisek című előadásban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Király Viktor, Music Channel – Youtube videó