Kökény Attila a Blikknek mesélt róla, hogy a napokban kiderült, hogy bizony már ő is átesett a koronavírus-fertőzésen.

Egy tesztből derült ki

Néhány napja egy vérből vett antigén-teszt mutatta ki, hogy az énekes már átesett a fertőzésen nagy valószínűséggel.

Sejti, hogy mikor lehetett beteg

A Sztárban Sztár zsűrije elmondta, hogy sejti mikor lehetett koronavírusos, ugyanis volt egy hét, amikor nem érezte túl jól magát, de a PCR-tesztjei negatívak lettek, így azok kizárták, hogy beteg lenne.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Elítélték Kökény Attilát – lefizette a vámosokat

Megjelent az új dala

Kökény Attila új dala a Sajnos vége lett a napokban jelent, Csicsák Norbert hangszerelésével. A klipet a járványhelyzet miatt mindenkinek a saját otthonában vették fel, az egész egy kicsit videóhívás, konferencia hívásszerűnek tűnik.

Hallgasd meg te is

Tóth Gabi és kislánya is koronavírusosak voltak

A LikeNews is megírta, hogy pokoli nehéz időszakon van túl Tóth Gabi és a családja. Az énekesnőék ugyanis nemrégiben átestek a koronavíruson. Gabi mellett a kislánya, Hannaróza és az édesanyja, Erika is elkapta a betegséget, ráadásul mindannyiuknak komoly tüneteik voltak.

Az egész család megfertőződött

– Minket is elért a COVID, az egész család megfertőződött. Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még sosem volt beteg. Ez volt az első, hogy anyaként ezt megtapasztaltam, ráadásul akkor volt Hanni első születésnapja is, amit betegen ünnepeltünk. Nehéz volt – mondta könnyek között Gabi a Családvarázs című műsorban.

Gabiék korábban teszteltették magukat

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta koronavírusra tesztelték Tóth Gabit és a férjét, Krausz Gábort. Az énekesnő akkor megkönnyebbülten osztotta meg, hogy negatív lett a tesztje, ám sajnos végül mégsem tudták elkerülni a bajt.

Itt kapták el a betegséget

Gabiék a vírust férje, Gábor pótanyukájától kapták el, amikor vendégségben voltak a családnál, nem is sejtették, hogy beteg.

Kiemelt kép: Kökény Attila