Ahogyan arról a LikeNews is beszámolt utolsó adásához érkezett a Sztárban Sztár hetedik évada. A TOP3-ba Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba jutott, így ők mérték össze erejüket a döntőben. Ám néhány perccel ezelőtt kiderült, hogy a bronzérmet Vastag Csaba viheti haza. A hetedik évadot pedig nagyon szoros küzdelemben ezúttal Szabó Ádám nyerte.

Vastag Csaba lett a harmadik

Tilla a nézői szavazatok összesítése után kihirdette, hogy kié a bronzérem, a harmadik helyezett pedig nem más lett, mint Vastag Csaba.

Valóban exek csatája lett

Az persze benne volt a pakliban, hogy végül a nemrégiben szakított Tóth Andi és Szabó Ádám küzd majd meg a végső győzelemért, de talán ők maguk sem hitték el, hogy ez valóban megtörténhet. Azonban Vastag Csaba kiesésével realitást nyert a tény, hogy ők ketten vívják meg az utolsó csatát és bár Andi korábban azt mondta, ez nem az exek csatája, hanem az ő csatája, amit ő már megnyert, a valóság azért mégis csak az, hogy az utolsó néhány perc a műsorból elég kemény lesz, mindenkinek.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Exek csatája a Sztárban Sztár színpadán? – Jön Tóth Andi és Szabó Ádám végső összecsapása

Nehéz hetek állnak Tóth Andi mögött

Andi számára mindezek ellenére igencsak megterhelő időszak volt ez, nem pedig csak fizikálisan, hanem lelkikel is, hiszen az exe, Szabó Ádám mellett kellett hétről hétre színpadra állnia. A rajongók pedig egyenesen az exek csatájának kiálltották ki az utolsó adást, Andinak azonban ebből lett elege a napokban, így tiszta vizet öntött a pohárba és közösségi oldalán osztotta meg az ezzel kapcsolatos gondolatait: “Ez nem “az exek csatája”. Ez az én csatám volt. És én már rég megnyertem. Szó sincs arról, hogy feladnám. Sőt. Minden maradék erőmmel azon leszek, hogy vasárnap méltó képpen zárjuk ezt a műsort, ha pedig szavaztok azért hálás vagyok” – írja posztjában Andi, a teljes bejegyzés pedig itt tekinthető meg.

Hatalmas bejelentést tett Tilla

A végső eredményhirdetés előtt Tilla elmondta, hogy új évaddal debütál jövőre a Sztárban Sztár leszek! vagyis újra jelentkezhetnek azok, akik érzik magukban az extrát, hogy megmutassák sokoldalúságukat. A bejelnetést követően a korábbi győztes, Békefi Viki lépett a színpadra.

NE HAGYD KI!

Nem hiszi el, melyik retro sztár lépett fel meglepetésvendégként a Sztárban Sztár színpadán – Grátisz megint átírta a műsorrendet a koronavírus – Itt vannak a részletek!

Megvan a győztes

Az eredményhirdetés előtti pillanatokban szinte tapintani lehetett a feszültséget a studióban, írja a ZeneNeked oldala. Tóth Andi és Szabó Ádám rajongói is lélegzetvisszafojtva várták a pillanatot, amikor végre kihirdetésre került, ki is lett az ország legsokoldalúbb elődója. A Sztárban Sztár hetedik évadát hatalmas küzdelem után nem más nyerte, mint Szabó Ádám.