Ahogyan azt a LikeNews is megírta utolsó adásához érkezett a Sztárban Sztár hetedik évada. A TOP3-ba Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám jutott be, így az már biztos volt, hogy közülök fog kikerülni a győztes, azonban egyikük számára most véget ért a verseny, a végső összecsapásban ugyanis csak ketten vesznek majd részt.

Két kör után egy valakitől búcsút kellet venni

Az énekesek két körben is színpadra léptek, először egyénileg aztán duettpartnereikkel. Tóth Andi Aretha Franklinként, majd Kasza Tibivel énekelt, Vastag Csaba a Depeche Mode frontembere bőrébe bújt, majd Dollyval énekelt, Szabó Ádám pedig Conchita Wurstként állt színpadra, majd Tóth Gabival duettezett.

FRISS!

Ilyen nincs! Nem hiszi, el kit rejtett a Kaktusz maszkja az Álarcos énekesben

Charlie a színpadon

A két kör után Charlie énekelt a Name Projecttel, majd pedig kiderült, ki lett a Sztárban Sztár hetedik évadának bronzérmese.

Ő lett a bronzérmes

Tilla a nézői szavazatok összesítése után kihirdette, hogy kié a bronzérem, a harmadik helyezett pedig nem más lett, mint Vastag Csaba.

NE HAGYD KI!

Nem hiszi el, melyik retro sztár lépett fel meglepetésvendégként a Sztárban Sztár színpadán – Grátisz megint átírta a műsorrendet a koronavírus – Itt vannak a részletek!

Tényleg jön az exek csatája

Az nyilvánvalóan benne volt a pakliban, hogy végül a nemrégiben szakított Tóth Andi és Szabó Ádám küzd majd meg a végső győzelemért, de talán ők maguk sem hitték el, hogy ez valóban megtörténhet. Azonban Vastag Csaba kiesésével realitást nyert a tény, hogy ők ketten vívják meg az utolsó csatát és bár Andi korábban azt mondta, ez nem az exek csatája, hanem az ő csatája, amit ő már megnyert, a valóság azért mégis csak az, hogy az utolsó néhány perc a műsorból elég kemény lesz, mindenkinek.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Exek csatája a Sztárban Sztár színpadán? – Jön Tóth Andi és Szabó Ádám végső összecsapása

Vastag Csaba lett a harmadik

Kiemelt kép: TV2