A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy újabb tragédia érte L.L. Juniort és családját. A zenész szeretett nagymamája koronavírus-fertőzés következtében elhunyt.

Koronavírusos volt

L.L. Junior anyai nagymamája koronavírus-fertőzés miatt került kórházba és habár úgy tűnt, hogy jobban van végül mégsem jutott haza az idős asszony. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rögtön odautaztak

“A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jánkmajtison lakott Mámi, ahogy mindenkit ismerte. Onnan kaptuk a hírt, hogy beteg lett, azonnal odautaztunk anyukámmal, nagynénémmel. Ápolták, fürdették, ellátták, majd pénteken került kórházba. Azt mondta az orvosa, hogy hamarosan kiengedik, átfutott rajta a kór. Sajnos, nem így lett, tegnap megebédelt, elaludt, majd többet nem ébredt fel” – mondta Junior az Indexnek.

Sokan gyászolják

Rézműves Máriának 8 gyermeke született és közel kétszáz unokája, dédunokája és ükunokája született. 1927. január 31-én született. A rapper és családja a hagyományokat megőrizve kisebb csoportokban virrasztanak az imádott nagymamáért. A temetést szombaton rendezik meg.

Ez vigasztalja

L.L. Junior a TV2 Tények című műsorában elmesélte, hogy vigaszt nyújt neki, hogy nagymamája láthatta újszülött dédunokáját, de ennek ellenére az idős asszony halálhírén úgy sírtak, mint a gyerekek.

Ma kísérik utolsó útjára

Junior nagymamáját a mai napon szombaton kísérik utolsó útjára Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Jánkmajtison. A tradíció szerint az énekes nagymamáját még a temetés előtt elviszik a házába.

Szép, de sokkoló

L.L. Junior elmondta, hogy ez a hagyomány egyben szép, de sokkoló is, ugyanis amit ilyenkor átélnek az elhunyt szerettei az ugyanúgy traumatizáló, mint a halál maga.

A teljes interjút itt tekinthetik meg

Anyósa tavaly hunyt el koronavírusban

Egerszegi Judit színésznő, L.L. Junior anyósa tavaly év végén hunyt el koronavírus-fertőzésben. A színésznő 67 éves volt. Judit cukorbeteg volt, kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy ő is elkapta a koronavírust. OLVASD EL EZT IS! Tragédia: koronavírusban elhunyt Egerszegi Judit színésznő, L.L Junior anyósa

Kisfiát 2019-ben vesztette el

Mint ismert a tragédia 2019. augusztus 31-én történt, amikor is egy zuglói gyalogátkelőhelynél elgázolta az úttestre kiszaladó Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós. A kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni. A balesetet a szemtanúkon túl végignézte Dávidka bátyja, Lacika is, akit szerencsére hamar elvittek a helyszínről, az anya azonban végignézte gyermeke haláltusáját. Hopp Csilla azt mondta, hogy kisfia kirántotta a kezét a kezéből, a nyomozati dokumentumokban azonban ez máig nem került tisztázása. A helyszínen lévő kamerafelvétel lehetett volna a perdöntő bizonyíték, de mint kiderült, az ominózus másodpercekben épp másfelé mozgott a felvevő, s nem örökítette meg a tragédia pillanatit. A szemtanúk vallomásai ellentmondásosak, ezért konkrét tények híján szembesítéssel kívánják folytatni a nyomozást. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: L.L. Junior – Forrás: TV2