Ismét beköszöntött a gyász időszaka L.L. Juniorhoz és családjához. A zenész 2019-ben vesztette el kisfiát, tavaly pedig anyósát ragadta el a koronavírus. Most pedig imádott nagymamáját gyászolja a rapper.

Koronavírusos volt

L.L. Junior anyai nagymamája koronavírus-fertőzés miatt került kórházba és habár úgy tűnt, hogy jobban van végül mégsem jutott haza az idős asszony. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rögtön odautaztak

„A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jánkmajtison lakott Mámi, ahogy mindenkit ismerte. Onnan kaptuk a hírt, hogy beteg lett, azonnal odautaztunk anyukámmal, nagynénémmel. Ápolták, fürdették, ellátták, majd pénteken került kórházba. Azt mondta az orvosa, hogy hamarosan kiengedik, átfutott rajta a kór. Sajnos, nem így lett, tegnap megebédelt, elaludt, majd többet nem ébredt fel” – mondta Junior az Indexnek.

Sokan gyászolják

Rézműves Máriának 8 gyermeke született és közel kétszáz unokája, dédunokája és ükunokája született. 1927. január 31-én született. A rapper és családja a hagyományokat megőrizve kisebb csoportokban virrasztanak az imádott nagymamáért. A temetést szombaton rendezik meg.

Anyósa tavaly hunyt el koronavírusban

Egerszegi Judit színésznő, L.L. Junior anyósa tavaly év végén hunyt el koronavírus-fertőzésben. A színésznő 67 éves volt. Judit cukorbeteg volt, kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy ő is elkapta a koronavírust. OLVASD EL EZT IS! Tragédia: koronavírusban elhunyt Egerszegi Judit színésznő, L.L Junior anyósa

L.L Junior a világ legjobb emberének tartja elhunyt anyósát

A zenész csak röviden nyilatkozott elhunyt anyósáról, de elmondta, hogy a világ legjobb emberének tartja. „A cinkosom volt. Ha Kingával valamin összekaptunk, ő sokszor állt ki mellettem, mert tudta, hogy mennyire szeretem a lányát” – mondta L.L Junior tavaly.

Kisfiát 2019-ben vesztette el

Mint ismert a tragédia 2019. augusztus 31-én történt, amikor is egy zuglói gyalogátkelőhelynél elgázolta az úttestre kiszaladó Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós. A kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni. A balesetet a szemtanúkon túl végignézte Dávidka bátyja, Lacika is, akit szerencsére hamar elvittek a helyszínről, az anya azonban végignézte gyermeke haláltusáját. Hopp Csilla azt mondta, hogy kisfia kirántotta a kezét a kezéből, a nyomozati dokumentumokban azonban ez máig nem került tisztázása. A helyszínen lévő kamerafelvétel lehetett volna a perdöntő bizonyíték, de mint kiderült, az ominózus másodpercekben épp másfelé mozgott a felvevő, s nem örökítette meg a tragédia pillanatit. A szemtanúk vallomásai ellentmondásosak, ezért konkrét tények híján szembesítéssel kívánják folytatni a nyomozást

Hopp Csilla ellen jelenleg is nyomozás folyik

A nő számára azóta nem telik el nap fájdalom nélkül, a sebek újra és újra feltépődnek, a bajt és a fájdalmat pedig tetézi, hogy a Csilla ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folyó nyomozás máig sem zárult le.

Rekonstruálták a balesetet

A baleset helyszínét nemrégiben rekonstruálták, ahol Csillának is jelen kellett lennie, azonban ez borzasztó megrázkódtatás volt a számára, az hogy ennyi idő elteltével újra fel kellett idézze a borzalmas nap pillanatait, nagyon megviselte.

Szembesítések jönnek

Borsnak februárban dr. Horváth B. Gábor, büntetőszakjogász elmondta, hogy a nyomozás még ma is folyik, most a szembesítéseknél tartanak. Csillát és a szemtanúkat akarják meghallgatni, ki hogyan emlékszik a történtekre. “Azt gondolom ez káros időhúzás. Másfél éves gyötrelem ez egy gyászoló édesanyának” – mondta a a büntetőszakjogász, aki úgy véli az volna a helyénvaló, ha ügyfelével szemben végre megszüntetnék az eljárást. KAPCSOLÓDÓ! “Ez káros időhúzás. Másfél éves gyötrelem ez egy gyászoló édesanyának” – megszólalt L.L. Junior volt párjának, Hopp Csillának az ügyvédje

Nem történt bűntény

“Nem történt bűntény, az eljárás eddigi adatai alapján ez nyilvánvaló. Szerencsétlen baleset volt, s azt gondolom, épp elég, sőt sok is, amit Csilla átélt, és amit szerető édesanyaként egész életében cipel majd. Ezzel kapcsolatban nem tud többet elmondani már” – mondta.

Ezt mondta Hopp Csilla

A lap kereste Hopp Csillát is, aki védőügyvédjén keresztül csak annyit tett hozzá, hogy végre nyugalmat szeretne, hogy vége legyen ennek rémálomnak.

Próbál erős maradni

Nagyobbik fia, Lacika miatt próbál továbbra is erős maradni, azonban nagyon szeretnék, ha a rendőrség is végre pontot tenne az ügy végére ami nagy segítség lenne a tragédia feldolgozásában is, árulta el az ügyvéd. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: L.L. Junior – Forrás: LifeTV